Artılar Kurulumu çalıştırması kolay Virüstü formattı anakart yandıydı derdi yok Takılma, donma, vs.. sorunu yok
Eksiler Kullanım alanı sınırlı Yazılımlar pahalı Her tür oyun aynı keyfi vermiyor. Sırf arkadaşlarla PES atmak için de PS3 alınmaz (bence) Ek donanımlar mevcutsa bile bulunması zor ve pahalı GELİŞTİRME İMKANI YOK. PS4 ÇIKTIĞINDA MECBUR ONU ALACAKSIN! SONRA 5, SONRA 6...
PC
Artılar Kullanım alanı çok geniş. Yarın öbür gün oyundan başka bir şey için lazım olduğunda senin için orada olacak iyi bir dosttur PC Evet belki bir sürü sorun çıkartıyor ama görüyorsun ya sırf bu sorunlar sayesinde biz DH olarak büyük bir aileyiz Camiya yaratır PC :D Sorun çözdükçe ilim irfan sahibi olursun, çok ekran yalarsın. Güzel hobidir bilgisayarcılık GELİŞTİRME OLANAKLARI NEREDEYSE SINIRSIZ. 10 YILLIK KASAMI DAHA GEÇEN GÜN DEĞİŞTİRDİM. PARÇA PARÇA YENİLEME ŞANSIN VAR. SÜREKLİ UFAK HARCAMALARLA SON SİSTEM TUTABİLİRSİN BİLGİSAYARI PC teknolojisi PS teknolojisine göre daha hızlı gelişiyor. Yedek parça ve yazılım bulması ucuz ve kolay Depolama olanakları çok geniş. Sayıları arttıkça korkunç yer kaplayan, kalabalık yaratan DVD'lere mahkum olmadan arşiv yapabilirsin (Aman PS3 depolama birimlerinden bahsetmeyin aman!) İstediğin boyutta istediğin ekranı bağlarsın hiçbir sorun olmaz!
gamepad istersede çok seçenek var pcde... pesde falan sorun olmaz
Ben 106 ekran lcd tv ve bır oyun pcsi kullanıyorum.PC hem monitore hem de lcd tvye baglı.Tv 1366x768 cozunurluk desteklıyor .Goruntude hıcbır sıkıntı yok.Oyunlarda da gayet tatmın edıcı bır goruntu verıyor.PS3 ıle kıyasladıgımızda pcdeki oyunların grafik kalitesibir adım onde olduguna gore be pcyi tavsiye edıyorum.Icın rahat olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Ben 106 ekran lcd tv ve bır oyun pcsi kullanıyorum.PC hem monitore hem de lcd tvye baglı.Tv 1366x768 cozunurluk desteklıyor .Goruntude hıcbır sıkıntı yok.Oyunlarda da gayet tatmın edıcı bır goruntu verıyor.PS3 ıle kıyasladıgımızda pcdeki oyunların grafik kalitesibir adım onde olduguna gore be pcyi tavsiye edıyorum.Icın rahat olsun.
TV yi aldım LG 42LD450 modeli. Sıra bilgisayarda bi kaç gün içinde alcam. Oyun için gamepad mi alsam direksiyon mu alsam karar veremedim. Futbol oyunu oynamam. Daha çok COD tarzı ve NFS serisi oynarım.Gamepadle playstationdaki gibi fps oyunlarını oynayabilirmiyim. PC oyunlarında gamepade uyum kolay oluyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme