Öncelikle Herkese Merhaba bu sorun bende 4 aydır var nedenini kimse çözemedi bilgisayarı 4 ay önce yeniledim yeni bir sistem yaptım
İşlemci : AMD Athlon x2 2.8 ghz Anakart : İlk PC Aldıgımda M4N78 SE Ancak kuzey köprüsünü yakınca Yerine Asus M4A78L-M LE Aldım HDD : Seagate 500 GB 64 mb önbellekli NCQ Ram : 2x2GB Kingstone 800 hz Ekran Kartım : ATİ Radeon HD 4850 265 Bit 1 GB
Ben bu bilgisayarı aldıgım günden beri görüntü kayması ve ardından res atma sorunu vardı tüm parçaları garantiye gönderdim parçalarda sorun olmadıgını söyleyip geri gönderdiler uyumsuz parça olabilecegini düşünüp hepsini tek tek kontrol ettim ancak Parçalar bir birine uyumlu Ve Hata veya res atmaması gerekiyordu...
İlk bilgisayarı yaptıgım zaman windows xp kuruluydu ve res atıp mavi ekran veriyordu Bad Pool header vs vs ardından windows 7 ye geçiş yaptım orj ultimate işletim sistemi gittim aldım.Ancak bundada xp deki gibi mavi ekran vermeye ve arada res atmaya devam etti Şimdi ise ne mavi ekran nede bir hata vermeden görüntü kayıp res atıyor tüm ekran bir birine girip karıncalanma tabiri ettigimiz olay oluyor ve ardından res geliyor bazen 1 hafta hiç olmuyor bazende hafta içinde 2-3 kez bu hayatı yaşıyorum... Sistemimde Ne virüs nede bir problem var orj avira virüs programı kullanıyorum crack program asla yok ancak bu sorunla karşı karşıyayım bazende oyunlarda görüntü kasmayı yaşıyorum ve en güzelyerinde çıkmak zorunda kalıyorum oyun birden zoom yapoyor ve herşey bir birine giriyor her oyunda olmuyor ancak bazı oyunlarda bu sorunu yaşıyorum ve canımı sıkmaya başladı resim alamıyorum alabilsem anlamanız için daha iyi katkısı olacaktır...Bios Güncellemesi Dahil Yaptım Sorun Çözülmedi
Yazdıklarımı okuyan herkese teşekkür ediyorum sorunum çözülmez ise yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum casper den direk hepsi bir arada ancak sistemim den mutluyum ve ATİ HD 5970 ekran kartı aldım 2 gün sonra kart gelicek ama sistem böyle olursa kartı boşa almış olacagım.
Sorun ekran kartında olabilir,yeni kart gelince deneyip sonucu yazarsanız iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme