Merhaba arkadaşlar uzun zamandır eve LCD bir Tv almayı düşünüyorum.Ancak kafama takılan bir şey var. Teknosaya yada herhangi başka bir elektronik markete gittiğimde bir iki tane tv deki görüntüler çok daha farklı oluyor.Bütün tvlerde aynı film vb. oynadığı için hepsini görmeye çalışrak farkı anlayabiliyorsunuz diğer tvlere göre çok büyük bir fark var mesela bir filmde araba dağın kenarından giderken diğer bütün tvlerde görüntünün kayıyor olmasına rağmen bazı bir 2 tane tv de çakıl taşlarını bile tek tek fark edebiliyorsunuz. Yani hareketlerdeki hiç birşeyi kaçırmıyorsunuz ve hareketler gerçekten çok farklı olarak keskin. Ben bunun sebebebini çok merak ettim ve bir görevliye sordum sorduğum tv philipsin bir modeliydi.Görevli pixel plus 2 olduğu için öyle olduğunu söyledi.Ancak daha sonra aynı özelliği samsung marka bir tv de gördüm yani pixel plus 2 'yle değilde kablo bağlantısıylamı bir farkı var anlamaydım.Bana yardımcı olursanız sevinirim. Umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.Çünkü görüntü gerçekten çok farklı.Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme