Birden bire bilgisayarımda görüntü saçmalaya başladı, sadece windows'da değil boot ekranlarında bile kendini gösterebiliyor. Ekran kartı problemi gibi duruyor. Ekran kartını ve driverı stabilite açısından yeterli süredir kullanıyordum, dolayısıyla bir hardware problem olarak gözüküyor. Aşağıda probleme ait screenshotlar koydum. Ekranda belli belirsiz, genelde dikey olmak üzere pembe, mor, yeşil renklerde bozukluklar gözüküyor. Bazen geç geliyor, bazen hemen geliyor. Belki belirtmemde fayda olacak bir nokta: kasadaki iki fan da 1-2 aydır belki daha fazladır çalışmıyor ve ben bilgisayarı o şekilde kullanıyordum. Ekran kartının da ısısını takip edemiyorum sensör yok (9800 pro). Problem ve varsa çözümü ne olabilir? Şimdiden teşekkürler...
arkadaşımniye aynı konuyu 2 kez açtın
bi tanesinde hata vermişti, postu koyup da hata verme olayı kadar sinir bozucu birşey de yok heralde. özür dilerim (BAN BAN BAN diyenden değil tabi ki) fazla olan silinebilirse teşekkür ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme