Şimdi Ara

Görüntü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekranda görüntüm sağa doğru kayma yapıyor sistemim şudur
    Intel Core2Quad Q6600 İşlemci
    Gigabyte GA-EP35-DS3 Ana kart
    Corsair XMS2 4gb DDR2 Ram
    BFG GeForce 9800GT OC Ekran kartı
    Western Digital 320Gb SATA2 Hdd
    Raidmax Smilodon Kasa
    Hi-Power 550Watt Psu
    Asus 22" VW220S Monitör

ama malesef görüntüde kayma var.
    ilk formatta yoktu bu anca zamanla ekranda titremeler başladı ve derken bu kayma başladı ve gittikçe kayma büyüyor ne yapabilirim? psu dan dır diye düşündüm ama değiştirdim yine aynı. Yardım lütfen. Resimde kaymayı görebilirsiniz.

Görüntü problemi

Görüntü problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj Peace -- 15 Kasım 2008; 18:54:39 >

• Kardeş saf modifiyesiz Xp lerden kullan.Bilmediğin bir yazılım durumu olabilir..Saf XP'lerden başkasını önermiyoruz.
  • haklı olabilirsin ama aynı dvd ile kurulmuş çok sistemim var hiçbirinde bu problemi yaşamadım daha garibi sistemde daha önce his ati 2600xt iceQ turbo vardı ama onda bu sorun yoktu o yüzden xp den olacağını sanmıyorum. başka fikri olan varmıdır? bu arada aynı dvd ile kurulmuş xp ile ev arkadaşım çatır çatır devam ediyor:)
  • peki arkadaşlar monitörde dvi giriş bulunmamakta ancak ekran kartının 2 çıkışıda dvi bu bir sorun yaratırmı?
  • çözemedik bi türlü
  • sorun hala devam ediyor yardım arkadaşlar
  • Monitörü denediniz mi? Onda sorun olabilir..
  • şu an öyle bir imkanım yok ama sanırım monitörden bende ondan şüphelenmeye başladım ama 2600xt ile neden yapmadı bunu ona anlam veremedim
  • Başka ekran kartı ile sorun yoksa eğer monitorden olacagını sanmam. Driveri kaldırın tamamen ve tekrar kurun. Ayrıc amonitor ayarlarına ve ekran kartının ayarlarını da sıfırlayın
  • format attım bunun için kısa süre ekran düzeldi ama sonra yine başladı, yoksa ekran kartımı arızalı:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.