Şimdi Ara

görüntü ve seste kayma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skystar hd2 tv kartı aldım ve önceki kartıma a700b de yaşamadığım bu tv kartında yaşadığım bir sorun var ki sorun kanalı ilk açtığımda görüntü ve ses arasında senkron olmuyor 4-5 sn kadar ses görüntüden önde oluyor 5 sn sonra bu senkronize sorunu düzeliyor bazı kanalları açamıyorum bir kaç kanal arası geçiş yaptıktan sonra açamadığım o kanalı açıyorum öyle açılıyor ama bu durum her zaman olmuyor ve belli bir kanalda da olmuyor , kullandığım codecler resimdeki gibi acaba bu sorun bu codeclerle mi alakalı , tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 17 Haziran 2019; 23:33:22 >

• Lav codec kullan herşeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    değişen bir durum olmadı hala sorun mevcut hatta bu defa görüntü takılı kalıp arkada ses devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 18 Haziran 2019; 0:32:55 >
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    pc özelliklerini yazar mısın?ayrıca farklı bir pcde deneme şansın var mı ayda yeniden windows kurma gibi?ben yıllardır bu tür kartlar kullanıyorum senkron sorunu yaşamadım.hatta çift kart bile kullandım

ayrıca smartdvb programını kullanabilirsin.ücretsizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 18 Haziran 2019; 11:46:6 >
    i5 3570k işlemci gtx 760 ekran kartı 8gb ram bu sistem kart için yeterlidir sanırım , program olarak dvbdream kullanıyorum ama söylediğim gibi bu sorun birkaç sn sürüyor sonra düzeliyor fakat bundan önce kullandığım avermedia a700b kartta buna benzer bir sorunu yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 18 Haziran 2019; 12:37:35 >
    Sistemin fazlası ile yeterli.tum sürücü ve codecleri silip klite codec paketteki codec tweak tool ile sorunlari giderip en bastan deneyebilir misin?codec paketi olarak klite full surumu kurman yeterli.ayrica seçtiğin codecleri ekran kartina bindirip ve bondirmeyip te dene.dvbdream disinda da devam ederse kartta bi sorun olabilir

codecleri kaldırıp güncelledim program ayarlarından hepsi lav seçtim fakat yine görüntüde donma arkada ses sorunu devam ediyor codeclerin hepsini microsof seçince kanal ilk açılışta görüntüde yırtılmalar oluyor 1-2 sn sonra düzeliyor fakat ses görüntü senkronu bozuk olmuyor , codecleri ekran kartına bindirmek için ise ayarları resimdeki gibi bıraktım hata yapmadım sanırım , bu arada ben bu kartı aldığımda sadece kart sürücülerini yüklemiştim dvbdream kaldırıp tekrar yüklemedim dvbdream açınca direk kanallar açıldı acaba bundan dolayı sorun oluyor olabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yayında titreme ve takılma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yanlışın yok.mpeg2 yi de seçebilirsin sd kanallar mpeg2 de zira.özelden yolladığım sitelerden dvbvieweri indirip dene birde.
    şu an için microsoft codecleri en sorunsuz gibi geldi bana yinede kanalın ilk açılışında bi kaç sn donma olsada ses ve görüntü senkronlu herhangi bir gecikme yok , önceden dvbvieweri kullandım fakat arayüzünü pek sevmemiştim ama yinede bu sorun onda olacak mı diye deneyeceğim , cevaplar ve yardım için tşk hocam
    Rica ederim bi sorun olursa konusuruz

olur buraya yazarım , tekrardan tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.