Şimdi Ara

Görüntü sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik servisten dönen bilgisayarımda görüntü ile ilgili bir sorunum var. Windowsta herşey normal ancak Sniper Elite'i açtığımda şöyle bi görüntü ile karşılaşıyorum;

http://img337.imageshack.us/img337/9845/32423228hb3.jpg

En son nvidia sürücüsünü yükledim ama değişen birşey olmadı(fx5700).
    Donanımsal bir sorun mu olabilir??

• Her oyunda yapıyor mu bunu??
    sadece bu oyunda yapıyorsa ayarlarıdı düzenle.. sil yeniden kur dene..
  • Başka oyunlarda da yapıyor.
    F1 challange da EA sports ekranı bembeyaz çıkıyor.
    Ama FM 2008 normal çalışıyor. Renkleri biraz farklı gibi sadece.
  • Herhangi bit fikri olan yok mu?
    Sıkıldım FM oynamaktan
  • Kartınız aşırı ısınıyor olabilirmi??
  • Sıcaklık sorunu yok gibi...
  • bu oyunların minimum ekran kartı gereksinimlerini kontrol ettinizmi?düşük geliyor gibi geldi bana.gerci fx5700 calıstırması lazım ama. bir de directx suruculerini kontrol eder misiniz.hangi surum yuklu.calıstıra dxdiag yazdıgınızda cıkan ilk ekranda altta yazar surum bilgisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    2 hafta önce açıldı
    Çözünürlük Sorunu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9.0c varmış.
    Zaten oynadığım oyunlar eski oyunlar.
    Servise gitmeden önce sorun yoktu. Servisten gelince yapmaya başladı bunu.

Bu arada Dx teslerinden Direct3D de küp şekiller gözükmesine reğmen üstündeki dokular yoktu. Sadece beyaz küp vardı.
    Bu da başka bi görüntü

http://img148.imageshack.us/img148/816/77191858in5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falonso5 -- 26 Temmuz 2008; 23:11:31 >
  • http://us.download.nvidia.com/Windows/nForce/nTune/5.05.54.00/5.05.54.00_ntune_winxp_international.exe

n tune programını indirip calısma frekanslarına bakın bi bence.serviste ayarları ile oynamıs olabilirler.default ayarları yukledikten sonra tekrar deneyin bi bakalım değişme olacakmı

edit :
    programı kurduktan sonra baslat - programlar menusunden nvidia icindeki control paneli acın.orda performans bolumunde gpu ayarları olacak.onları fabrika ayarlarına alın eger fabrika ayarlarında değilse tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 26 Temmuz 2008; 23:46:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

edit :
    programı kurduktan sonra baslat - programlar menusunden nvidia icindeki control paneli acın.orda performans bolumunde gpu ayarları olacak.onları fabrika ayarlarına alın eger fabrika ayarlarında değilse tabi

Gpu standart saat hızlarındaymış
  • walla o zaman ekran kartı bozulmustur ne diyeyim :) serviste bozuk kartı takmıs olabilirler belki de kendi kartınız oldugundan emin misiniz?
  • Kafalarında kırarım artık kartı
    Sorunu çözemedik ama yine de sağolun
  • walla neredeyse olabilcek butun arızaları denedik ama cozum yok :)

en son surucuyu yukledim dediginiz icin onu soylemedim siz bi servise geri goturun bakalım ne diyecekler.hatta aldıgınız ekran kartının fisi faturası falan warsa bakabilirsiniz sizinki mi diye.
  • DirectX güncelle bence
  • Başka ekran kartı tak dene ...

Başıma geldi şahsen kesinlikle ekran kartındandır diye düşünüyorum...
  • Directx i güncelledim ama değişen birşey olmadı
    Kartın kendisinde bir sorun var herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falonso5 -- 28 Temmuz 2008; 17:38:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.