"ATI Radeon X550 Series" ekran kartımla ilgili bir sorunum var. Sürücüyü son sürümüyle güncellememe rağmen bilgisayardaki videoları düzgün bir şekilde oynatamıyorum, ama internetteki videoları sorunsuz bir şekilde oynatabiliyorum. Boot ekranında yazılar çizgi çizgi görünüyor, bazı pencerelerin simgeleri ve grafikleri de pembe çizgiler şeklinde görünüyor. Paint'e girdiğim zaman ya da Everest gibi programlarla ekran kartının modeline bakmaya çalıştığım zaman da bilgisayar donuyor ve bir süre sonra kapanıyor. Monitör ile kart arasındaki kabloyu ölçü aleti ile kontrol ettim, kabloda sorun yok. Ekran kartının fanı yoktu, ısınıyordur diye harici fan koydum ama sorun yine çözülmedi. Acaba ekran kartım mı yandı? Kartı değiştirmeden önce önerebileceğiniz son denemeler var mı?
Not: Bozuk görüntüden sikrinşat alıp koymayı isterdim ama, bozuk görüntünün resmini çektiğim zaman resim düzgün görünüyor! :/
Sürücülerimde sorun varmış, sorunu çözdüm. Yardımınız için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme