Karşılaştığım sorunu özetlemek gerekirse, 1-2 yıldır düzgün bir şekilde oynadığım oyunlarda, dün yavaşlama problemi ve sanki üç boyut ve kalitesiz video problemi yaşadım. Yani salı günü oynadıgım oyunda hıc bır problemım yokken carsamba gunu actıgımda bu problemle karsılastım. Bilgisayara herhangi bir yükleme de yapmadım. Bilgisayarımdaki Nvidya ayarlarını kurcaladım, elimden geldiğince ve anladıgım kadarıyla en iyi ayarları yapmayı denedım ancak düzelme olmadı. Ayrıca ilk basta sadece o oyunda problem oldugunu dusundum ancak diger oyunlarda da aynı hata var. Film izlerken hic bir problem yok sadece oyunlarda galiba 3d problemi.
Sorunun ne olabileceği ile ilgili fikir ve düsünce verirsenız sevınırım, ayrıca Nvidya nında oyun görsellerini arttıran en iyi ayarları nedir, bunlarıda yazarsanız sevınırım
Bunun haricinde söyle bir sey de kesfettim ; Benım bilgisayarda 2 ekran kartı var biri nvidia digeri intel. masaüstüne sağ basıp grafik seceneklerine girdigimde intelin ekranı acılıyor burda 3b diye bir kısım var burası en kalitesiz kısımda, bunu ortaya ve ileri seviyelere alıp uygula diyorum tekrar kapatıp actıgımda gene en bas seviyede en kalitesiz kısımda galiba burda bir tuhaflık var. Gerci nvidia ayarlrına girdigimde sadece nvidya kullan secenegini işaretliyorum ama sanki oyuna girdiginde nvidya deilde intel calısıyor hissine kapılıyorum. Bilgisayarın power ısıgının yanında bır ısık daha var (bilgisayarım asus) bu ısık bazen beyaz bazen mavi yanıyor bazen beyaz, galiba bu ısık ekran kartını soyluyor. benım oyunlarda bu ısık mavi yanıyor bunun anlamını bilen varmı.
Yorumlarını bekliyorum.
Hocam driveri kaldır geri yükle. Psu kaçlık. Güç yetmiyor olabilir.
Cevabın ıcın tesekkur ederım, daha pratik bir çözüm yolu aklına gelen varsa bilgi verirse sevinirim.
İyi Çalışmalar
onboard ekran kartını neden seciyorsnuz ? o anakartın ekran kartı intelde olur. amd de olmaz genelde. güncel drıver kurun tekrar deneyin..