Arkadaşlar Bilgisayarımda video izlerken göründü 1-2 dakka sonra dönmaya baslıyor kare kare oluyor resim resim gelir Fakat seste problem yok ses gayet normal geliyor. Su ana kadar 1 kerede oyun oynarken yaptı 3-4 gündür bu sorun var bilgisayarda birsey yapılmaz oldu. Bide arada hiç birşey yapmasam bile bilgisayarmasaüstü ekranında beklesede akran 1 saniyeliğine kararıp geri geliyor bilgisayar nvidia kernel görüntü vermeyi kesti bundan başarıyla kurtuldu gibi bir mesaj çıkıyor sag altta aradım çözüm bulamadım ekran kartını güncellledim flash playeri tekrar indirdim bilgisayarın içini temizlettim degisen bişey yok bilen arkadaşlar yardım yardım ederse sevinirim.
Güvenli modda da mı aynısı oluyor?
simdi düzeldi enteresan bisey ama yine olacagına eminim güvenli moddada aynı
Tekrar oluyo değisen birşey yok çzöümü bilen yok mu?
Ekran kartı driverini tamamen kaldırıp bir önceki sürümü dener misiniz?
Buda olmadı ilginiz için teşekkürler sanırım bi çözümü yok ekran kartının eskimis olabilri sanırım
Sorunun çözümünü buldum aynı sorunu yaşan arkadaşları için ; Nvidia denetim masasını açın 3d ayarlarından görüntü ayarlarını ön ayarla yap seçeniğine gelin orda 3 tane seçenek görüceksiniz bunlardan ' Benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver' seçeneğini seçin karsınıza performans ve kalite çubuğu çıkacak bu çubuğu performansa getirin sorun halloluyor. Albaywolfa yardımlarından ötürü teşekkür ederim.