Şimdi Ara

görüntü var ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gecen gun eksiik ve hatalı yazmıştım
    bu yüzden bana yrd olamadınız
    şimdi daha açık yazdım arızayı umarım yrd olabilirsiniz
    1. si trident 37 ekran bir tv
    2 ses çıkışı var. çıkışın biri yandi diğer çıkıştan idare ettik şimdi oda gitti. TDA7057 yi değiştirdim yine düzelmedi. scartta ses çıkışı var. ses haricinde herşey normal
    2. si vestel 51 ekran modelini bilmiyorum. ayni problem bundada var.
    3.sü yine bir vestel 40 ekran
    bunun sorunu farkli kumandayi kullanirken ekranda rakamlar cikti. acik ve koyu renkli bunlarin renkleriyle oynadim sonra osd gitti. tvdeki tuşlar karıştı hafızayada almiyor artık. tvpo2066 ves-05 entegresi var. onun programını bozmuşsundur dediler. doğrumu ne yapabilirim. eger sorun oysa nerden bulurum o parçayı
    ustalar nerdesiniz yaaa
    herkes okuyor ama cvp veren yok
    acayip bir şeyler sormadım herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beneren -- 5 Mart 2006; 17:55:40 >

• 3. programsal bir hata olma olasılığı yüksek. Garantisi varsa tamire yolla. Bu arada vestellerde bu tip program hataları oluyor bazen. Bilmiyorum biliyor musunuz vestel argesi olmayan bir kurum. Yurt dışından cihazları alıp aynen kopyalıyorlar. Tabi işi bilmedikleri için de eksikler oluyor ve sonunda da bozuluyor. Arkadaşlarım orada staj yaparken dediğim gibi bunlara başka bir markanın baskı devresini çıkarttırmışlar. Arçelik nispeten daha iyi aklınızda bulunsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.