Şimdi Ara

Görüntüde Bulanıklaşma Var Nasıl Çözerim? (Caps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemimde en son format attıktan sonra oluşan bir sorun var internette gezinirken sayfalarda böyle değişik bir kayma bulanıklaşma oluyor ama bir türlü düzelmedi. Ekran kartının sürücüsünü güncelledim ama işe yaramadı. Görüntüyü tam tarif edemediğim için ekran görüntüsünü yakaladım ve iletiye ekledim. Bu şekilde görüntü oluşuyor en fazla 2-3 saniye sürüp düzeliyor bazen çok sık bazen ara ara oluyor. Belli bir düzeni yok anlıycanız. İşlemci baya eski AMD Athlon 64 3500 2.2 Ghz ekran kartı onboard geforce 6150 hdd yeni takıldı , zaten hdd bozulduğu iiçin yeni hdd takıp yeni sistem kurmuştum. Sistem win 7 ultimate 64 bit. Aklıma gelen bilgiler bunlar umarım birisi bu sorunun çözümünü biliyodur şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
     Görüntüde Bulanıklaşma Var Nasıl Çözerim? (Caps)

• Bu konuda hiçbir fikri olan kimse yokmudur arkadaşlar?
  • Ekran Kartı arızalı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 - 100 tl arası ucuz kartlardan al bir tane gitsin uğraşma. Onboard gpu arızalı gibi. Sadece web sitelerinde mi oluyor ? Oyun denediniz mi gerçi kaldırmaz o gpu ama ...
  • Oyun denemedim evet çünkü kaldırmaycağını tahmin ediyorum verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • Bu tip şeyler bendede fazla overclock çekince oluyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.