Şimdi Ara

==görüş ve önerilerinizi bekliyorum==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende creative zen v 1gb var 180 ytl ye almıstım.forumda hiç kimse sevmiyor herhalde bu aleti sesini şarjını ekranının ğüneşte görünmediğini belirtiyorlar.aletten sogudum valla verdiim para boşuna mı gitti die düsünüyorum.sizce bunu iade edip(ğeç olmadan) biraz daha para koyup bi cowon alim mi.bu benim alet creative zen nano ve ya muvo s200 kadar bile ses kalitesine sahip değilmi yoksa onlarla aynı mı??lütfen cevaplandırın.

• eger hala iade etme şansın varsa cowon'a geç derim ses kalitesi zen v'den cok daha iyidir
  • internetten baktım 1gb cowon f2 260ytl pahalı değilmi sizce de değer mi? bir de zen v nin sesi muvo serisinden felan kötü mü karşılastırma imkanı bulan oldu mu?
  • arkadaslar bu ürünün ses kalitesini karşılaştırmanızı istiyorum bazı modellerle.mesela ipod nano creative muvo v100 samsung z5 t9 u2 vb. ve creative zen v ile ilgli görüşlerinizi bekliyorum......(yarın iade için son gün lütfeen yardıım)
  • hyr arkdsm ya gayt ii seni tatmin etmiomu cowonun ses kaltesi tabiiki daha iyidr ama gerek yok yani sesini actn mı blmıorm ses acma war kısıtlama kapalı fln yapıosn ses yükselio ordan yani yinede sen bilirsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.