Tasarımını çok beğendim 750 gb hafıza i5 işlemci 1 gb ekran kartı. Sunu yapmak ödevleri araştırmak internette gezinmek film izlemek için alıyorum fazla oyun yüklemiyicem maximum 5 oyun. görüşlerinizi bekliyorum.
Notebook Markası : Dell Ürün Kodu : B31W67C İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Hızı : İ5-3317U - 1.7 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'ye kadar İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Arka Aydınlatmalı Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : AMD Radeon Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 1 GB Grafik İşlemcisi : AMD Radeon HD 7670M 128Bit HDMI : Var Sistem Belleği : 6GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 750 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive Ethernet : 10/100/1000 Mbps Wireless : 802.11b/g/n Bluetooth : Var Usb Portu : 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0 Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : Var Kamera : Var Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad İşletim Sistemi (Yazılım) : Windows 8 / 64 Bit Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil, 6 Saate Kadar (Kullanıma bağlı olarak değişiklik göstermektedir.) Notebook Ağırlığı : 2.35 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Dell Servisi Notebook rengi : Siyah Hediye : Notebook Çantası
Internet, film izlemek gibi günlük ihtiyaçlarını sorunsuz karşılar. Oyun performansı orta seviyede olacaktır.
bir de şuna bak tasarım olarak linkini verdiğin dell e 10 basar üstelik hiç ısınma sorunu da yok ve ekran kartı çok çok daha iyi