< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Görüşme olumlu geçti: Instagram bugün açılabilir (2. sayfa)
-
-
umarım hiç açılmaz.Tiktok instagram vb toplumu hizip, çekemezlik, tembellik, avarelik ve sonradan görmeye tüketime özendiren bil cümle program temelli kurtulmak ümidiyle.Avrupada 1. sıradsayız dünyada ilk 5 de bu kadar lümpen toplum daha gezegende yoktur hala yaygarası kopuyor.ticaretmiş burası olmasa aç kalacak olan gebersin zaten.Türk toplumu ruh ve akıl sağlığı hızlı bozuluyor tek tedavi sosyal medya detoksu.göstemelik değil kim engellerse oyumu alır.
-
pkkya ilk silahlı eğitim ve silah veren, asala, tikko v.b. örgütlere silah ve silahlı eğitim veren mahmut abbasın el fetih örgütü. hamas kötünün iyisi. pkkyı destekleyen de israil ve pek çok millet vekilleri bunu dile getirdi.
-
idris açarlar sana, sende görünce sevinir mutlu olursun.
-
Yasağı savunan tayfa da gelmiş. Aferin size 👏. Yarın öbür gün interneti de elinizden alınca gidip de şikayet etmeyin sakın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yasakları savunanlar internet istemiyor herhalde kapalı ekosistem istiyorlar
-
Insallah hiç acilmaz. Darisi tiktok un basina. Amerika 25 ocak da tiktok u toptan kapatiyor darisi basimiza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok canım ne interneti bunlar evimizi arabamızı alıp bizi sokaklarda köpek gibi itlaf ederler. Aman üzülün, yas tuttun hakkınızı savunun. Sosyal medya ya saldırmaları demek her şey demek internet yakındır... İşye sosyal medya da yaşayan tipik bir insan zihni.
En sıkı ahlak polislerinin olduğu ülkelerde bile internet yasak değil. Korkma öyle bir şey hem akla hem mantığa sığmaz.
-
Önceki mesajında hakaret ettiğin için kaldırıldı devam edersen seni de kapatacaklar instagram gibi.
İnternet üzerinden, donanım haber teknoloji sosyal medya sitesinden, sosyal medyaların yasaklanmasını savunuyorsun ŞUURSUZ.
İnstagram hesabım yıllar önce para dolandırıcıları tarafından çalındı kullanıldı ve boşaltıldı. Savcılığa gidip hesabım çalındı, kimseden para istemiyorum, hesap bana ait değil, yapanlar bulunup cezalandırılsın diye dilekçe verdim. Dervişin fikri neyse zikri odur derler senin ki karı kız izlemek demek ki.
Şimdi yeni bir hesap açtım sadece çok güzel müzik paylaşıyorlar, yeni müzikler sanatçılar keşfediyorum. 16 hesap takip ediyorum takipçim sıfır.
Biz burada özgürlüğün kıymetini savunuyoruz bunun yolu komple site kapatmak değil. Kula kulluk etmek isteyen edebilir ama baştaki zat gittikten sonra Bilal Vs. gibilerin altında maraba olmak istemiyorum. Siz bütün sülalenizi Ergeçdoğan ailesine kul köle cariye edebilirsiniz biz en kıymetli şeyi ÖZGÜRLÜĞÜ savunuyoruz.
BAŞINIZA SİLAH MI DAYIYORLAR İNSTAGRAM HESABI AÇ DİYE MEMNUN DEĞİLSENİZ DEFOLUP GİDİN KENDİNİZLE UĞRAŞIN. NİYE MİLLETE KUŞ KADAR AKLINIZLA AHLAK, MEDENİYET SATIYORSUNUZ. İNSTAGRAM OLMASA HEPİNİZ CENNETLİKSİNİZ, UZAYA ROKET FIRLATACAKSINIZ SANKİ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ağzını kocaman açarsan herkes mutlu olmayabilir.
Dün hesap açmış trol. Ne kadar para veriyorlarsa 100 dolar fazlasını vereyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sincabım, büyük harflerle yazı yazdığın gözüme çarpınca okumaya tenezzül edemedim. Seviyemi ilk okul çağlarına indirgemek istemiyorum zamanım kıymetli benim. Sana yetmezse istersen daha da büyük harflerle pankart açıp cevap yaz bana. Camiilere de gerdirebilirsin yazını. Büyük harfle yaz ki ciddiyetini ve haşinliğini, fanatikliğinin büyüklüğünü daha iyi anlayalım.
-
Açılamadı
Bu sayede ülkemizin nasıl bir sosyal medya bağımlısı olduğunu görmüş olduk ne değişik cidden
-
herşeyin altına devamlı yorum yapan boşte gezen troll yorum yapmamızdan mutsuz olmuş.idriss idrisss 12den sonra yorum yapma diyeceğimde duramazsın.
-
Ahahahhaha seni uzaklaştıran admine helal olsun, sevdim bu siteyi gereksiz boş boş salça olanlara ağzının payını veriyor. :))
Adımı İdris görünce karadenizli sandın değil mi? Senin dünya bilgin ve seviyen bu kadar. Hayır Adanalıyım, Karadeniz ile alakam yok. Sen kendi seviyene uygun kişilere bulaş TROLL ERBAŞ :)))
Ortadoğu çukurunda arap terörist öldü diye Türkiyede benim internetim engelleniyor biri mantıklı şekilde anlatabilir mi?
-
Allah belanı versin İsrail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X