|
Görüşme olumlu geçti: Instagram bugün açılabilir
-
-
80 milyon nefesini tutmuş bunu bekliyor gibi haber olmasın yeter (Gerçi Google Haberlerden gelen tıkın haddi hesabı yoktur) (Admin seri para sayıyor)
-
Toplantıya forumdan sosyal medya troll'ü olarak temsilci gönderilmeliydi.
-
Zaten herkes VPN ile giriyordu bir şey değişmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşırı yavaş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VPN'e bile gerek yok.
OpenDNS adreslerini girince açılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hamas ın Pkk dan ne farkı var zaten ? İsrail masumları katlediyor ama Hamas ın kendi halkına bile faydası yok kaldı ki Filistin gerçek yönetimi Mahmut Abbas ile bile zıtlar. Filistindeki katliamın kabul edilşr bir tarafı yok ama kamplarında pkklı yetiştirip, Türkiye nin doğusunda Kürdistan kurulmalı diyen Hamas ve liderinin desteklenecek tarafı yok. Ayrıca Filistinin 2.dünya savaşından günümüze kadar bize karşı olan tutumu, söylemleri ve eylemlerine hiç girmiyorum bile.
yanlis geldin abi..o dediklerin bu konu degil
Hayır yanlış değil. Yazdığım şeyler instagramın engellenmesine sebebiyet veren Haniyye denen terörist ele başı ile ilgili
Rusya napsın adamlar 3 senedir vpn giriyor ülke çıkarları 1 adım önde olmalıdır tabiki ama kisisel cıkarlar için asla insanların özgürlügü kısıtlanmamalıdır!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harslan76 -- 5 Ağustos 2024; 15:37:32 >
Bize ne hamastan haniyeden filistinden müslümanlardan. A-ça-cak-sı-nız o kadar. Seve seve açtıracaklar size.
Sen gonuşma soner.
???
vpn e verecek para galmadı dayı.
Oğlum sen kendini ne sanıyorsun. Tamam hemen açtılar hatta sana özel açtılar al eline kaydırmaya başla koçum hadi
“Instagram yetkileri ile görüşme olumlu geçti. Instagram, terör örgütü PKK propagandasına karşı içerik kaldırmada daha hassas olacak. PKK’yı algoritmaya yerleştirecek. Hamas paylaşımlarında ise instagramın çifte standardı devam ediyor.”
Bir açıklama kendi içinde ancak bu kadar çelişebilir.
Eğer erişim kısıtlamasının sebebi gerçekten ilk 3 cümle ise, bu konuda adım atılmıyor ve gereken yapılmıyorsa sonuna kadar haklısın.
Bırak kısıtlamayı, süresiz kapat, kimsenin sesi çıkmaz.
Ama son cümle...
Adamların terörist olarak kabul ettikleri Hamas için, bizzat kendi uygulamalarında taziye mesajı yayımlayalım, sen de buna izin ver, diyorsun.
-
Noldu neye sinirlendiniz? Hamas için buyrun Filistin’e savaşa gidin. Bize ne Filistin’den?? Ermeni soykırımını tanıyan fakat KKTC tanımayan bir ülkeden bize ne? Ne halleri varsa görsünler orta doğu bataklığında.
Net bir şey yok mu açılmadı mı açılacak mı? Son durum nedir?
Hamas ın Pkk dan ne farkı var zaten ? İsrail masumları katlediyor ama Hamas ın kendi halkına bile faydası yok kaldı ki Filistin gerçek yönetimi Mahmut Abbas ile bile zıtlar. Filistindeki katliamın kabul edilşr bir tarafı yok ama kamplarında pkklı yetiştirip, Türkiye nin doğusunda Kürdistan kurulmalı diyen Hamas ve liderinin desteklenecek tarafı yok. Ayrıca Filistinin 2.dünya savaşından günümüze kadar bize karşı olan tutumu, söylemleri ve eylemlerine hiç girmiyorum bile.
|
Hayır yanlış değil. Yazdığım şeyler instagramın engellenmesine sebebiyet veren Haniyye denen terörist ele başı ile ilgili
|
80 milyon nefesini tutmuş bunu bekliyor gibi haber olmasın yeter (Gerçi Google Haberlerden gelen tıkın haddi hesabı yoktur) (Admin seri para sayıyor)
|
Oğlum sen kendini ne sanıyorsun. Tamam hemen açtılar hatta sana özel açtılar al eline kaydırmaya başla koçum hadi
|
Bize ne hamastan haniyeden filistinden müslümanlardan. A-ça-cak-sı-nız o kadar. Seve seve açtıracaklar size.
|
Noldu neye sinirlendiniz? Hamas için buyrun Filistin’e savaşa gidin. Bize ne Filistin’den?? Ermeni soykırımını tanıyan fakat KKTC tanımayan bir ülkeden bize ne? Ne halleri varsa görsünler orta doğu bataklığında.
|
idris açarlar sana, sende görünce sevinir mutlu olursun.
|
umarım hiç açılmaz.Tiktok instagram vb toplumu hizip, çekemezlik, tembellik, avarelik ve sonradan görmeye tüketime özendiren bil cümle program temelli kurtulmak ümidiyle.Avrupada 1. sıradsayız dünyada ilk 5 de bu kadar lümpen toplum daha gezegende yoktur hala yaygarası kopuyor.ticaretmiş burası olmasa aç kalacak olan gebersin zaten.Türk toplumu ruh ve akıl sağlığı hızlı bozuluyor tek tedavi sosyal medya detoksu.göstemelik değil kim engellerse oyumu alır. |
Önceki mesajında hakaret ettiğin için kaldırıldı devam edersen seni de kapatacaklar instagram gibi.
İnternet üzerinden, donanım haber teknoloji sosyal medya sitesinden, sosyal medyaların yasaklanmasını savunuyorsun ŞUURSUZ. İnstagram hesabım yıllar önce para dolandırıcıları tarafından çalındı kullanıldı ve boşaltıldı. Savcılığa gidip hesabım çalındı, kimseden para istemiyorum, hesap bana ait değil, yapanlar bulunup cezalandırılsın diye dilekçe verdim. Dervişin fikri neyse zikri odur derler senin ki karı kız izlemek demek ki. Şimdi yeni bir hesap açtım sadece çok güzel müzik paylaşıyorlar, yeni müzikler sanatçılar keşfediyorum. 16 hesap takip ediyorum takipçim sıfır. Biz burada özgürlüğün kıymetini savunuyoruz bunun yolu komple site kapatmak değil. Kula kulluk etmek isteyen edebilir ama baştaki zat gittikten sonra Bilal Vs. gibilerin altında maraba olmak istemiyorum. Siz bütün sülalenizi Ergeçdoğan ailesine kul köle cariye edebilirsiniz biz en kıymetli şeyi ÖZGÜRLÜĞÜ savunuyoruz. BAŞINIZA SİLAH MI DAYIYORLAR İNSTAGRAM HESABI AÇ DİYE MEMNUN DEĞİLSENİZ DEFOLUP GİDİN KENDİNİZLE UĞRAŞIN. NİYE MİLLETE KUŞ KADAR AKLINIZLA AHLAK, MEDENİYET SATIYORSUNUZ. İNSTAGRAM OLMASA HEPİNİZ CENNETLİKSİNİZ, UZAYA ROKET FIRLATACAKSINIZ SANKİ. |
Benzer içerikler
- reddit video indir
- telegram numarasız hesap açma
- aşko kuşko priv isimleri
- stalklamak nedir
- instagram hesap bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X