Şimdi Ara

Görüşülerinizi bekliyorum Arkdaşlar Ekran Kart ısısı 65 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar henüz yeni aldığım pc de şimdiden ısı problemi mi yaşıyorum.

SAPPHIREATI HD4870 VAPORX(256Bit)1GB DDR5 AVIVO16X Ekran kartı kullanıyorum ve ısısı 65 derceye çıkıyor ve de ses var.sizce normal mi.

Fiyat : 1700
    sistem :

işletim sistemi : Windows 7 ulmate Rc7200

Anakart : ASUS P5QL PRO DDR2 P43 GLAN+SATA2 16X

İşlemci : INTEL C2QUAD Q8400 2.66GHz 1333MHz 4MB 64BIT 775p

Ram : 4 GB 1066 MHZ hİPERX kİNGTON DDR2(2+2)

Ekran Kartı : SAPPHIREATI HD4870 VAPORX(256Bit)1GB DDR5 AVIVO16X

HDD : Seagate 320 GB sata2 16 mb

Powersupply: Hıgh Power 650 watt

monitör : Samsung 21,5 inc lcd (50000:1)

kasa asus.

Deli olacam arkadaslar önerileriniz bekliyorum nedir bu ses bu ısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadrig -- 9 Eylül 2009; 10:57:07 >

• 65 dereceye çıkıyor dediğine göre oyunlarda olduğunu varsayarak yazıyorum. Gayet normal bi değer oyunlarda. Ses olayı da ısı artınca fan otomatik olarak arttırıyor kendini
  • yok gardas oyun oynamadan bu şekilde ısı var ayrıca ses.
  • CCC'den fan % kaç ile dönüyor? Overdriver bölümünde yer alır. Kilidi açın oradaki, fan hızını %10 a filan indirin sesin ordan gelip gelmediğini anlarız
  • gardas elimle ekran kartın fanını durdurdum ses hafif kesildi lakin ekran kartını diğer yüzünde 2 adet pasif sogutucular var onlardan da hafif ses geliyor ve ateş gibi oluyor el değmiyor.fan hızı : 2600 - 2400 rpm.hızı düşürürsem yanar diye korkuyorum. acaba anakartın gücü mü yetmiyor acaba.
  • biligisi olan yokmu arkadaslar
  • cok normal bir deger bence .. benimde 3870 var ama boştayken 60-65 derece hele bide sen yükteyken düşün :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevgili kırky ne kadarda olsa bu sıcaklık düşündürüyor onun için içimde kurt kalmasın dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.