Şimdi Ara

Görüşünüz ne ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yeri ağrıdığında sızladığında veya acıdığında filan yani hastalık belirtisi aldıgında takmayıp doktora gitmeyen var mı beyler ? Ben cidden hiç umursamıyorm o agrıyı 1 yılda çeksem gitmiyorum doktora kendisi gecer diye sizce bu mantıksız mı ? Görüşler ne ?

• Ben grip fln olunca gitmem zaten verdiği ilaçlar belli hastalıkta 1 hafta sürüyor gerek yok , başım ağrırsa parol , antibiyotik hiç kullanmıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    anladım..eyvallah hocam cevap için.
  • Bende aynisini yapiyodum ama artik internetten bakiyom hastaligin ne olduguna eger ciddi biseyse gidiyorum doktora obur turlu useniyom gitmeye

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 1 Şubat 2021; 18:15:55 >
  • benim sol bacağım 5 yaşından beri ağrıyor gitmiyorum doktora
  • bilindik hastalıklarsa gitmeye gerek yok

burnun hafiften akmaya başladı mesela

sıcak bir çorba, nane limon, ballı süt falan direk hastalık başlamadan müdahale edersin

ama sürekli başına gelmeyen değişik belirtilerde direk gitmek lazım
  • hastalığa göre değişiyor zaten yukarda yazan arkadaş gayet haklı
  • Görüşler için sagolun..
  • Ben doktora gidiyorum. Sıradan bir rahatsızlık ve standart ilaçlarsa almıyorum bile. Vücut kendisi atar hastalığı diyorum. 10 güne geçecekken 1 aya geçiyor

• Ben de Kolay kolay hastaneye gitmem hastalanınca belli süre beklerim baktım ki durum değişmiyor giderim tabi zaten her baş ağrısında hastaneye gitmeyi doğru bulmuyorum bağışıklık zayıflıyor mide ilaçlar yüzünden çöplüğe dönüyor bazen, küçükken çok gittimden dolayı pek sevmiyorum güneş görmeyen o koridorları saatlerce yaşamak hastalık sebebi

• Görüşüm aşırı sağ

• Sadece başlığı okudum cevabım kızılötesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burnun bile aksa burnum akıyor gribim demeyeceksin. doktora gidip teyit ettireceksin. başına gelmiş birisi olarak diyorumki zamanında grip grip diye gitmediğim şey aslında burun üstümdeki çatlaktan gelen beyin omurilik sıvısı imiş yani baya önemli bir sorun. öğrendiğimde şok oldum. kafan ağrısa git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnSoapMacTavish -- 28 Nisan 2016; 5:22:51 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Storm kardeş bak bi dinle gecen kış cok kötü bi grip gecirdim 1 haftadan fazla sürdü gittim acile sira aldim doktorun odasina girdim ama 5 yasindaki cocuk döver o haldeyim sonra doktor muayene etti döndü ve şöyle dedi beyfendi grip olmussunuz bende döndüm doktora allah allah yok ya ciddimisiniz hocam doktarlar parasi olana doktor

• 3 hafta faranşit oldum ama doktora gitmedim. Gitsem 3 4 gun rapor verirdi ama vucuduma surekli antibiyotik gondermek istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnnder

3 hafta faranşit oldum ama doktora gitmedim. Gitsem 3 4 gun rapor verirdi ama vucuduma surekli antibiyotik gondermek istemiyorum

Faranshit

Doğrusu faranjit

• Ciddilesince seve seve gidersin np ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git kurtul

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.