Şimdi Ara

GoSmart Usb Kablo İncelemesi ( 8,95 TL ) (Bol Ss)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Bugun sizlere A101'de satılan micro usb şarj kablosu hakkındaki izlenimlerimi aktaracağım.

Dış Görünüş:

Bence son derece şık bir görünüşü var. Aynı zamanda gerçek deri rengi olanı da mevcut ancak onun rengi fazla kırmızıya kaydığı için mavisini tercih ettim.

Malzeme Kalitesi:

Malzeme kalitesi fiyatına göre bence iyi. Tabi bu uzun kullanımda daha belli olacaktır ancak şimdilik güzel gözüküyor. Usb uçlarındaki mavi kısımlar da metal.

Uzunluk:

Toplam 1 metre uzunluğa sahip. Bence yeterli.

Performans:

Elimde kaç ampere kadar akım iletebilceğini ölçebileceğim bir cihaz yok ancak en az 1 amper olduğunu tahmin ediyorum telefon ve şarj cihazının ısınmasından.

Sonuç:

Bence alınabilir bir şarj kablosu. Bu fiyata bu tip deri deseni olan bir şarj kablosu bulmak pek mümkün değil. F/p = 6/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 1 Ekim 2018; 17:27:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A101deki bileklikten deneyen var mı?

• Up

• 8 tl ye kablo alan adamın telefonundan ne bekliyorsun ki hesap makinesi kalitesinde cekmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

8 tl ye kablo alan adamın telefonundan ne bekliyorsun ki hesap makinesi kalitesinde cekmişsin
    Bence yeterince iyi bir goruntu. Mobilden yukledigim icin 0.9megapixelle cektim zaten uzay fotografi crkmiyorum cektigim sey tum goruntuyu kapliyor ve yeterince net.

Not: Telefon s5 mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 2 Ekim 2018; 14:33:57 >
  • Ampere programını indir

• Hocam 8 liralık ürüne 15 liralık inceleme hazırlamışsın. Üretici firma bu kadar ürününe sahip çıkmıyordur, emeğinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elektron mikroskobuyla da çektiğin için teşekkürler.
  • S5 mini den çıkan görüntünün bu kadar iyi olmasına şaşırdım ben, benim aynı cihaz çöp gibi çekiyor, artı olarak servise gittiği halde GPS bozuk..
    Neyse, kablo şarj hızını etkilemediyse ben de almayı düşünüyorum bundan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir süre bende kullandım bu kabloyu dayanıklı birşeydi. Fiyat performans idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 2 Ekim 2018; 0:21:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aliexpress den çekle örgülü çift taraflı Micro usb kablo alabilirsin. En son 15 liraya L tipi dönüştürücü ile baseus aldım 2 metrelik. Aynısı burada 70 lira falandır herhalde.

• Güzel inceleme. Teşekkürler. İhtiyacım olmadığı için almayacağım ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengi de tatlıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

Ampere programını indir
    Indirimdem hocam hatta hem 2 amper cekebilen bir tablette hem s5 minide denedim ancak dogrulugundan emin olamadigim icin paylasmamayi tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 2 Ekim 2018; 14:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre 11

Elektron mikroskobuyla da çektiğin için teşekkürler.
    Ne demek hocam. Sirt size daha kaliteli fotograflar sunabilmek icin MIT'yr gidip proflardan birinden izin alarak kullandım.

• Aliexpress takipli kargo ile yollasa alınmaz bu tür kablolar. Ama işte ucuz olsun diye takipsiz geliyor o da evde olmazsan kayboluyor. Telefon kılıfı aldım biri çalmış. Bir saat aldım komşu almış neyseki verdiler saati.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

Aliexpress takipli kargo ile yollasa alınmaz bu tür kablolar. Ama işte ucuz olsun diye takipsiz geliyor o da evde olmazsan kayboluyor. Telefon kılıfı aldım biri çalmış. Bir saat aldım komşu almış neyseki verdiler saati.
    O yuzden A101den aldim hocam

• Gosmart'ın beyaz usb kablosunu aldım ama daha 1. günden dibinden hafif hafif çıkmaya başladı 1 ay dayandı ondan sonra toptan bozuldu görünüş tamam kalite yok ttec markası da öyle 1 ay sonra kullanılmaz hale geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

Gosmart'ın beyaz usb kablosunu aldım ama daha 1. günden dibinden hafif hafif çıkmaya başladı 1 ay dayandı ondan sonra toptan bozuldu görünüş tamam kalite yok ttec markası da öyle 1 ay sonra kullanılmaz hale geliyor.
    Kotu olmus hocam umarim benimki 1 sene dayanir fazlasina gerek yok .

• Görüntü kalitesi midemi bulandırdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.