Şimdi Ara

Gossip Girl (2007- ) | 5.Sezon (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
2
Favori
102.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar bu dizinin bölümlerinin 1080p versiyonunu yayınlıyorlar mı?

Kolay kolay hiçbir dizinin o formatta versiyonu yayınlanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Arkadaşlar bu dizinin bölümlerinin 1080p versiyonunu yayınlıyorlar mı?

Kolay kolay hiçbir dizinin o formatta versiyonu yayınlanmaz.

Bazı türk dizilerinin 1080p versiyonu torrent sitelerinde bulunabiliyor diye belki GG' de olabilir diye düşündüm
  • Yeni bölüm 16 ocaktaymış. 10.bölüm sonundaki belirsizliğin sonucunu bekle de dur...
  • quote:

Yeni bölüm 16 ocaktaymış. 10.bölüm sonundaki belirsizliğin sonucunu
    Chuck ve Blair'in kazası sonucu
    bekle de dur...
  • Yeni bölüm geldi gelmez olaydı.. :S

Blair, Tanrı'ya söz verdi diye Chuck'a geri dönemiyor.. Chuck bu sefer intihar edebilir..
  • Arkadaslar ben birinci ve ikinci sezonu tamamen bitirdim. Simdi ucuncuye baslamam gerekiyor ama bilmiyorum sanki ikinci sezon ilk sezon kadar guzel degilmis gibi geldi. Devam etme istegim de pek yok. Ne dersiniz devam edeyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

Arkadaslar ben birinci ve ikinci sezonu tamamen bitirdim. Simdi ucuncuye baslamam gerekiyor ama bilmiyorum sanki ikinci sezon ilk sezon kadar guzel degilmis gibi geldi. Devam etme istegim de pek yok. Ne dersiniz devam edeyim mi?

3.Sezonu da izle orası da biraz zevklidir. Sonra bırak b.ka sarıyor zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

Arkadaslar ben birinci ve ikinci sezonu tamamen bitirdim. Simdi ucuncuye baslamam gerekiyor ama bilmiyorum sanki ikinci sezon ilk sezon kadar guzel degilmis gibi geldi. Devam etme istegim de pek yok. Ne dersiniz devam edeyim mi?

Ben o kadar izledim ayıp olmasın diye devam ediyorum. Bence bırakabilirsin çok mühim bir dizi değil.
  • çıkan son 2 bölüm de izledim.

konu çok dönüp dolaşmaya başladı. blair-chuck-louis-dan-serena 5'geninde dönüp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

çıkan son 2 bölüm de izledim.

konu çok dönüp dolaşmaya başladı. blair-chuck-louis-dan-serena 5'geninde dönüp duruyor.

Aynen.. Konu genişliği iyice daraldı.. Şu anki durumlardan farklı olarak yeni olaylar çıksa iyi olacak.. Eskiden Lily filan ön plandaydı, Jenny vardı.. Hatta Rufus'un karısı olayı bile vardı yani.. Çok geniş bi çerçevede izliyorduk..
  • quote:

Nate ve ailesi de var ama işin içinde, gerçek Charlie falan da girecek ben memnunum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

quote:

Nate ve ailesi de var ama işin içinde, gerçek Charlie falan da girecek ben memnunum şu an.

Nate ve ailesi bu bölümde çözümlendi yine pasifleşecektir o konu.. Charlie'nin girmesini bekleyeceğiz artık..

Bu arada 11. bölümde Wicked Game şarkısının güzel bi cover'ı da vardı.. Paylaşayım dedim..

• o nasıl bir bölümdü ya olaylar olaylar
  • AĞIR SPOİLER

Ohaaaa!!! Gossip Girl Georgina mı?
  • Ne bölümdü yahu,bir bölümde ancak insan bu kadar dumur edilebilir. Bu arada bu bölüm dizinin 100. bölümüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight

AĞIR SPOİLER

Ohaaaa!!! Gossip Girl Georgina mı?

Ben de çok şaşırdım. Normalde olmaması gerekir. Zira seslendiren aktris Kristin Bell (Heroes, Veronica Mars..).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 3 Şubat 2012; 9:46:41 >

• Güzel bölümdü yine. Sonraki bölümde ilginç şeyler olacak gibi.
  • ilgunç bir bölüm daha ...merak ediyorum ama haftaya ne olacak..
  • 5x14 eğlenceli bir bölümdü.

ağır spoiler içeren video(5x19'da olacak diyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 8 Şubat 2012; 17:07:30 >

• Süprizlerle dolu bölümdü.

Önümüzdeki bölümlerde de Dair zaten kesin..
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.