Şimdi Ara

Gossip Girl (2007- ) | 5.Sezon (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
2
Favori
102.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dan böylece dizideki ana karakterden hemen hemen herkes ile yattı. Bir ara threesome vardı..Bir kardeşiyle yatmadı bir de lily ile
  • 5x17'de fena değildi.
    100. bölümde Blair'in Dan'le kaçmasıyla dizi açıldı.
    Dan - Blair ağırlıklı bölümler çok eğlenceli geçiyor. Bu ikili diziye yeni bir soluk getirdi. Birde birbirlerine çok yakıştılar. 5x18 promosu ise bomba olmuş.

• Az önce bu bölümü izledim
    İnanılmaz şaşırdım hatta avatar yaptım :o
  • Dizinin yapımcısı bir sezon daha yapmak istiyormuş.Büyük ihtimalle bir sezon daha izleyeceğiz.
  • 27 Ocak 2012, Gossip Girl 1. bölümü ilk defa bu zaman izledim
    Ve bugün 5. sezonun 17. bölümüne, güncel bölümüne gelmiş bulunmaktayım

En sevdiğim karakterler Jenny ile Venessa şimdiye kadar.
    Ne yazık şimdi ikisi de yok.

Ayrıca şu Ivy de sevdiğim bir karakterdi.
    Yine de iyi niyetli, derdi para değil. Aile istiyordu sadece. Ama şu son bölümde Lily'yi evden attıktan sonra şimdiki haline dair şüphelerim var, bilemiyorum.

Önceki sezonlara baktığımızda üçüncü ve dördüncü sezon çok sıkıcıydı. Hatta diziyi bırakma noktasına da geldim ama beşinci sezonda eskisi gibi heyecanlı sahneler olmaya başladı. Yine de birinci sezonun verdiği tadı hiçbir sezon vermedi.

Bakalım bundan sonra güncel takip edeceğim artık. Biliyorum Amerikan standartlarında bu dizi çok basit, sıradan kaçıyor ama en sevdiğim yabancı dizilerden birisi oldu.

• Çok fena sezon finali..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Çok fena sezon finali..

Blair'ı Chuck ile birlikte istemiyrum. Dan ile mükemmel çiftler ancak geçen bölümde gittikleri seks club'ta Blair, Chuck'ı korumuştu. Belli ki Dan ile Blair ayrılacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Çok fena sezon finali..

Blair'ı Chuck ile birlikte istemiyrum. Dan ile mükemmel çiftler ancak geçen bölümde gittikleri seks club'ta Blair, Chuck'ı korumuştu. Belli ki Dan ile Blair ayrılacak...

Gossip Girl'de hiçbir şey gözüktüğü gibi değildir. D ve S'in seviştikleri o yer 1.Sezon da N ve S'in seviştikleri yer ile aynı... Yani Nate ile seviştiklerinde Stephard isimli çiftin evlenme partisiydi, Dan ile Serena bu kez Stephard isimli çiftin boşanma partisindeler ve orada sevişiyorlar. Bekleyip görmek gerekecek.

• 24.bölüm yani sezon finali fragmanında Blair "Serena'nın bütün sırlarını bul ve onu yok et" diyor.Bence bunu Dan ve Serena'nın sevişme sahnesinden önce söylüyor.Çünkü 23.bölümün sonunda Serena Blair'in günlüğünün bir sayfasından fotoğraf çekip Dedikoducu kıza yolluyor.Bence Blair'da bunu öğrenip bu sözleri sarfediyor.
    Benim komplo teorim bu :)
  • on numara gidiyor valla dizi
  • Son bölüm için gelen altyazı fugitives.lol şeklinde ancak ona uygun videoyu bulamadım. Link atabilecek var mı?
  • ne güzel izliyordum başlarda sonra bi koptum tam gitti.indirmeye değermi tüm sezonları baştan.şu an durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

ne güzel izliyordum başlarda sonra bi koptum tam gitti.indirmeye değermi tüm sezonları baştan.şu an durum nasıl?

Daha önceden de izlediysen entrikaların çok olduğunu anlamışsındır.Bana kalırsa izlenebilecek bir dizi.İndirmeni öneririm ancak karar senin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

24.bölüm yani sezon finali fragmanında Blair "Serena'nın bütün sırlarını bul ve onu yok et" diyor.Bence bunu Dan ve Serena'nın sevişme sahnesinden önce söylüyor.Çünkü 23.bölümün sonunda Serena Blair'in günlüğünün bir sayfasından fotoğraf çekip Dedikoducu kıza yolluyor.Bence Blair'da bunu öğrenip bu sözleri sarfediyor.
    Benim komplo teorim bu :)

Hocam S'in yollama ihtimali olacağını pek sanmıyorum. Çünkü 23.bölümün sonunda GG bunun geldiği yerde daha çok var tarzı bir söylemde bulunmuştu. Ancak son zamanlarda S'in, Dan'e sahip olma isteği vs. bu teorini doğrular nitelikte.

• Sezon finalini daha yeni izledim.Bir dizi de ancak bu kadar mı entrika olur.Bazen tadı kaçıyor.Serena'nın eski günlerine dönmesi, Blair'in Chuck'a dönmesi ancak Chuck'un her zaman ki gibi Blair onu hislerini söyledikten sonra Blair'i istememesi, Dan'in Georgina ile işbirliği yapması falan... Diziyi tekrar ettiyorlar her seferinde.Açıkçası diziyi yolundan çıkarıyorlar.Yani sonuç olarak dizinin sezon finalini beğenmedim.Umarım 6.sezon bu sezon finalinden daha iyi olur.
  • quote:

Sezon finalini daha yeni izledim.Bir dizi de ancak bu kadar mı entrika olur.Bazen tadı kaçıyor.Serena'nın eski günlerine dönmesi, Blair'in Chuck'a dönmesi ancak Chuck'un her zaman ki gibi Blair onu hislerini söyledikten sonra Blair'i istememesi, Dan'in Georgina ile işbirliği yapması falan... Diziyi tekrar ettiyorlar her seferinde.Açıkçası diziyi yolundan çıkarıyorlar.Yani sonuç olarak dizinin sezon finalini beğenmedim.Umarım 6.sezon bu sezon finalinden daha iyi olur.

6. sezon final sezonu olacak zaten, bölümü daha izlemedim ama indirdikten sonra şöyle bir baktım da, eski sezon finallerine kıyasla hiç bir şey yok. Tüm eski olaylar tekerrür ediyor o kadar. Tadını kaçırıp diziyi bitirecekler bu gidişle.

• @Odaxre

6.sezonun son sezon olacağını daha önceden duymuştum.Hatta Leighton Meester nam-ı diğer Blair, 6.sezondan sonra dizide olmayacağını açıklamış.(Bir sitede okumuştum)Buna neden olarak müzik kariyerini göstermişti.Yani önümüzdeki sezon bir gelişme olmazsa dizi 6.sezon sonunda sona erecek.
  • Altyazı çıktı arkadaşlar iyi seyirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odaxre

quote:

Sezon finalini daha yeni izledim.Bir dizi de ancak bu kadar mı entrika olur.Bazen tadı kaçıyor.Serena'nın eski günlerine dönmesi, Blair'in Chuck'a dönmesi ancak Chuck'un her zaman ki gibi Blair onu hislerini söyledikten sonra Blair'i istememesi, Dan'in Georgina ile işbirliği yapması falan... Diziyi tekrar ettiyorlar her seferinde.Açıkçası diziyi yolundan çıkarıyorlar.Yani sonuç olarak dizinin sezon finalini beğenmedim.Umarım 6.sezon bu sezon finalinden daha iyi olur.

6. sezon final sezonu olacak zaten, bölümü daha izlemedim ama indirdikten sonra şöyle bir baktım da, eski sezon finallerine kıyasla hiç bir şey yok. Tüm eski olaylar tekerrür ediyor o kadar. Tadını kaçırıp diziyi bitirecekler bu gidişle.

+1

Dün akşam izledim, normal bir bölüm gibiydi...

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.