Şimdi Ara

Gossip Girl (2007- ) | 5.Sezon (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
2
Favori
102.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Gossip Girl resmi olarak 6.sezon onayını aldı.Gossip Girl'in 6.sezonu aynı zamanda final sezonu olacak."Deadline" adlı internet sitesine göre 6.sezon 11 bölümden oluşacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 2 Haziran 2012; 22:32:29 >
  • Gossip Girl Facebook sayfasından yapılan açıklama "Gossip Girl returns with all new episodes Monday, October 8 at 9/8c!" Yani Gossip Girl'ün 6.sezonu 8 Ekim'de başlıyor.(Türkiye'de 9 Ekim'de yayınlanır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 28 Haziran 2012; 21:21:58 >
  • Umarım saçma sapan karakterleri ve olayları önümüze getirip final yapmazlar, mantıklı şeyler olmasını isterim. Ve GossipGirl'ün açıklanmasını. (Tabi şok olacağımız biçimde.)
  • İnşallah dediğin gibi saçmalamazlar 5.sezonda yaptıkları gibi.En önemlisi diziyi tekrar etmesinden kurtarırlar.Umarım 6.sezon biraz daha sakin geçer diğer sezonlara oranla
  • Jenny'nin gelip ortalığı karıştırmasını isterdim, belki de GG çıkmasını. Ne var ki müzik kariyerini seçti, girse ya 3-4 bölüm için. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odaxre

Jenny'nin gelip ortalığı karıştırmasını isterdim, belki de GG çıkmasını. Ne var ki müzik kariyerini seçti, girse ya 3-4 bölüm için. :/

jenny gg olamaz.bana sorarsanız okuldaki diger görmedigimiz kızlardan biri çıkacak ya da erkek:) kral dizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziye çok çok çok uzun bir ara vermiştim. yaklaşık 2 gündür kaldığım yerden devam ediyorum. şu an 4.sezondayım. dizi gerçekten güzel gelmeye başladı hoşuma gidiyor yani karmaşık durumlar ve karmaşık durumlarda bulunan çözüm yolları. ama anlayamadığım nokta ise şu: juliet nedir ne yapmaya çalışıyor. gossip girl o değil ama dairesindeki fotoğraflar falan ne ayak? hapisteki adam kardeşi değil büyük ihtimal. spoiler vermek istemedim aman yanlış anlamayın
  • 5 sezondur takip ettiğim tek dizi. Ne sıktı ne saçmaladı. Entrikalar hoşuma gidiyor açıkçası. O yüzden her bölümü günü gününe izlerim. Ne varki bu sezon son. Bitmesine üzülüyorum ama bir yandan da GG'ün kim olduğunu öğrenmek istiyorum. Hayırlısı
  • ilk iki sezonu izleyip sıkıldığım dizi.. geçenler de bi kaldığım yerden devam etmeyi denedim 20. dk da sıkılıp kapattım...
  • little j sizcede çok uyuz değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

diziye çok çok çok uzun bir ara vermiştim. yaklaşık 2 gündür kaldığım yerden devam ediyorum. şu an 4.sezondayım. dizi gerçekten güzel gelmeye başladı hoşuma gidiyor yani karmaşık durumlar ve karmaşık durumlarda bulunan çözüm yolları. ama anlayamadığım nokta ise şu: juliet nedir ne yapmaya çalışıyor. gossip girl o değil ama dairesindeki fotoğraflar falan ne ayak? hapisteki adam kardeşi değil büyük ihtimal. spoiler vermek istemedim aman yanlış anlamayın

aynı durumdayız bende 3.sezonda bırakmıştım 2gündür 4.sezonu izlemeye başladım resmen entrika dizisi...böyle bir antrikalar silsilesi olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

diziye çok çok çok uzun bir ara vermiştim. yaklaşık 2 gündür kaldığım yerden devam ediyorum. şu an 4.sezondayım. dizi gerçekten güzel gelmeye başladı hoşuma gidiyor yani karmaşık durumlar ve karmaşık durumlarda bulunan çözüm yolları. ama anlayamadığım nokta ise şu: juliet nedir ne yapmaya çalışıyor. gossip girl o değil ama dairesindeki fotoğraflar falan ne ayak? hapisteki adam kardeşi değil büyük ihtimal. spoiler vermek istemedim aman yanlış anlamayın

aynı durumdayız bende 3.sezonda bırakmıştım 2gündür 4.sezonu izlemeye başladım resmen entrika dizisi...böyle bir antrikalar silsilesi olamaz

The O.C.'yi de geçti...

• 6.Sezon Poster Yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 8 Ekim 2012; 15:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

6.Sezon Poster Yayınlandı.

sağ alttaki blake in fotoğrafı nedir öyle yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

6.Sezon Poster Yayınlandı.

sağ alttaki blake in fotoğrafı nedir öyle yaaa

Aynen fena yarılmıştım gördüğümde..

• Peki sahneyi çıkarabildiniz mi? Bana hiç tanıdık gelmedi o görüntü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Peki sahneyi çıkarabildiniz mi? Bana hiç tanıdık gelmedi o görüntü

hiç hatırlamıyorum öyle bir sahne, kesilmiş sahne ya da set fotosu falandır belki.
  • Yeni bölüm gelmiş bile şuan izliyorum fakat biraz durağan olmuş ilk bölüm
  • Yeni sezonumuz hayırlı olsun bakalım nasıl gidicek bu sezon son değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Yeni sezonumuz hayırlı olsun bakalım nasıl gidicek bu sezon son değil mi ?

evet zaten gossip girl de diyor artık benle olan son sezonumuz ama şimdiye kadar ki en skandal sezon olacak diye. Bakalım göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.