Şimdi Ara

Gossip Girl (2007- ) | 5.Sezon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
2
Favori
102.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Gossip Girl"
    Dizi Bölümü :2x18
    Çeviren :m1r4culous
    Başlama Tarihi :2009.17.03
    Çeviri Miktarı : %20
    Son Güncelleme :17-03-2009 10:13:58
    Durumu : Aktif
    Not:Yarın akşama kaldı. :(
  • 1. sezonu yeni bitirdim.

1. sezon 18. bölümün sonu biraz hayal kırıklığıydı benim için. Bütün sezon birsürü olay yaşadılar yaza girerken herşey eski haline döndü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

1. sezonu yeni bitirdim.

1. sezon 18. bölümün sonu biraz hayal kırıklığıydı benim için. Bütün sezon birsürü olay yaşadılar yaza girerken herşey eski haline döndü.

2.Sezon daha hareketli hocam.

• Enteresan bir bölümdü.

O kadar beklettiler değdimi bilemiyorum.

Dan-Rachel ilişkisi 2 bölüm sürdü, daha uzun olsaydı keşke.

Chuck sonunda doğru yolu buldu gibi oldu bu seferde zamanlama yanlış :D

Bu bölümü merakla bekliyordum ama diğer bölümlere göre vasattı bence..
  • Tadını kaçırdılar dizinin. Zaten olaylar sürekli olarak tekrarlanıyordu araya bu kadar uzun zamanın girmesi iyi işin zevkini kacırdı.

• 19.bölüm fena gitmiyordu ama sonda batırdılar.

Serena-Dan ilişkisine defalarca önümüze sundular, çarpraz kombinasyon ile herkesi birbirine veriştirdiler.

Ama Blair-Nate ilişkisini tekrardan başlatmalarının sebebi nedir arkadaş?

Vanessa gibi kız bırakılıp Blair'e gidilir mi?

Kriz var diye diziye yeni oyuncu almaya korkuyolarmı diye düşünmeden edemiyor insan.
  • up.
  • 20.bölümü izleyen varmı?

Dizinin son bölümünde bütün oyuncular hep bir arada yapacaklar, tam olacak.
  • İzledim hocam ben :)
  • 21 Nisan'da 21.bölüm geliyor bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wade

İzledim hocam ben :)

Fazla tadı kalmadı sanki.

Eskiden biri biriyle çıkınca felan bir heyecan olurdu.Şimdi herkes birbirine şettirdiğinden şaşkınlık bile olmuyor.
  • Bu dizi sanki pek duyulmamış gibi, 1. sezon 720p yi zarzor buldum..
  • yuh artık.. Bu olaylar neredeyse benı oraya göndersinler :D

Chuck ve venessa :D omg.. ))

Gabriel de Serenayı tokatlamazsa adam değilim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 19 Nisan 2009; 2:19:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Bu dizi sanki pek duyulmamış gibi, 1. sezon 720p yi zarzor buldum..

Diğer diziler gibi popüler olmadığı kesin, enteresan bir izleyici kitlesi var.

Bkz : Biz.

Diziye başlamak isteyenler için en açık terim : '' aşçı bahçıvanı bahçıvan şoförü şoför uşağı sonra hepsi uşağı '' türü bir şey olur herhalde.
  • ben bu diziyi az çok cnbc-e den biliyorum..yani kim kimin nesi neyin fesi olduklarını biliyorum sadece..kızlar güzel blair hepsinden güzel zaten bakma amacımda o...

diziyi takip eden arkadaşlar sorum size; 2.sezondan bana öyle bir kaç bölüm söyleyin ki blair ağırlıklı olsun. tabi zaten kız başrollerde ama sırf blair in etrafında dönsün olay o bölümde...bi bölüm söyleyinde 720p indirilecek kadar değsin. pc deki tek bölüm bu olacak..tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

ben bu diziyi az çok cnbc-e den biliyorum..yani kim kimin nesi neyin fesi olduklarını biliyorum sadece..kızlar güzel blair hepsinden güzel zaten bakma amacımda o...

diziyi takip eden arkadaşlar sorum size; 2.sezondan bana öyle bir kaç bölüm söyleyin ki blair ağırlıklı olsun. tabi zaten kız başrollerde ama sırf blair in etrafında dönsün olay o bölümde...bi bölüm söyleyinde 720p indirilecek kadar değsin. pc deki tek bölüm bu olacak..tşkler..

Hocam ben diziyi bölüm bölüm takip ediyorum ben bile anlamadım kim kimin nesi neyin fesi, sen az çok izlemiş olarak anladıysan gerçekten helal olsun.Bu dizideki denklem gibisi yok.

Blair ile ilgili S2E8 indirebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

ben bu diziyi az çok cnbc-e den biliyorum..yani kim kimin nesi neyin fesi olduklarını biliyorum sadece..kızlar güzel blair hepsinden güzel zaten bakma amacımda o...

Hocam ben diziyi bölüm bölüm takip ediyorum ben bile anlamadım kim kimin nesi neyin fesi, sen az çok izlemiş olarak anladıysan gerçekten helal olsun.Bu dizideki denklem gibisi yok.

Blair ile ilgili S2E8 indirebilirsin.

iyi cevaptı walla ne desem bilemiyorum.muhah ya aslında ismen ve ana baba bacı gardaş olaylarını biliyorum demek istemiştim...neyse tşk ederim bölüm için 720p olarak indircem eyw...

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

Bu dizi sanki pek duyulmamış gibi, 1. sezon 720p yi zarzor buldum..

Diğer diziler gibi popüler olmadığı kesin, enteresan bir izleyici kitlesi var.

Bkz : Biz.

Diziye başlamak isteyenler için en açık terim : '' aşçı bahçıvanı bahçıvan şoförü şoför uşağı sonra hepsi uşağı '' türü bir şey olur herhalde.

İlginç gerçekten.

Bu tarz dizilere pek alışık değilim ama, denemek lazım :) Big Bang Theoryden sonra listeye ekleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.