Şimdi Ara

Gossip Girl (2007- ) | 5.Sezon (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.372
Cevap
2
Favori
102.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gossip Girl 2. Sezon 22. Bölüm Fragmanı

http://www.sinetif.com/gossip-girl-2-sezon-22-bolum-fragmani/
  • 21. bölüm internete düştü
  • Beyler bu diziyi hiç kimse izlemiyor mu yahu
    25.bölüm düştü.
  • 2. Sezonda bitti sanırım.
  • Valla bitti yahu 2.sezon da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 19 Mayıs 2009; 21:46:37 >
  • Biraz geçde olsa biraz önce 2.Sezon finalini izledim.
    2.Sezonda bazı bölümlerde iyice sıkmış olsalarda, son bölümlerle toparladılar.

Georgina 3.Sezonda dizide olacak, buda güzel bir haber.

Chuck bile Seni Seviyorum dediya, fazla söze gerek yok.

3.Sezon bölümleri 31 Ağustos 2009'da yayınlanmaya başlayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 1 Temmuz 2009; 1:03:07 >

• Georgina'nın dönüşü muhteşem olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalculha -- 4 Temmuz 2009; 0:41:04 >
  •  Gossip Girl (2007-    ) | 5.Sezon

Hilary Duff‘ın “Gossip Girl” kadrosuna katılacağı kesinleşti. Duff, Vanessa’nın yeni oda arkadaşı ve aynı zamanda bir film yıldızı olan Olivia Burke’ü canlandıracak. 14 eylülde başlayacak olan dizinin 3. sezonu için çoktan imzayı atan Duff; sadece birkaç bölümde değil, dizinin hemen hemen her bölümünde karşımıza çıkacak.

sırf hilary için bu diziyi izlemeye karar verdim tabi hilary'nin oynadığı bölümleri merak edersem öncesinide izleyebilirim

• Ben başlayalı iki gün oldu başta beğenmemiştim ama gayet güzel bir dizi 1.sezonu bitiririm heralde bugün
  • Hilary Duff haberini bende yeni okudum.
    Bu sayede dizinin reytingleri dahada artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

Gossip Girl (2007-    ) | 5.Sezon

Hilary Duff‘ın “Gossip Girl” kadrosuna katılacağı kesinleşti. Duff, Vanessa’nın yeni oda arkadaşı ve aynı zamanda bir film yıldızı olan Olivia Burke’ü canlandıracak. 14 eylülde başlayacak olan dizinin 3. sezonu için çoktan imzayı atan Duff; sadece birkaç bölümde değil, dizinin hemen hemen her bölümünde karşımıza çıkacak.

sırf hilary için bu diziyi izlemeye karar verdim tabi hilary'nin oynadığı bölümleri merak edersem öncesinide izleyebilirim

İyi bir reyting çekme yöntemi, doğru oyuncuyu buldular bence. Erkek kitlesi artacaktır bu gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

İyi bir reyting çekme yöntemi, doğru oyuncuyu buldular bence. Erkek kitlesi artacaktır bu gelirse.

Nate halleder bunu.

• Leighton Meester, dizideki adıyla Blair Waldorf ablamızın internete istenmeyen fotoları düşmüş, duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 2 Ağustos 2009; 12:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Nate halleder bunu.

Nate'den uçan kaçan kurtulamıyor. Dizinin ilk sezonunu izledim 2.sezonunu cnbc-e de verirler indirmeye gerek yok zaten çok heyecanlı bir dizi değil

• Hillary Duff geldiyse 3.sezondan itibaren izlemeye başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Setten fotolar:

http://spoilertv.iimmgg.com/image/1f00434724696e6aabb3d1597d75ef83
    http://spoilertv.iimmgg.com/image/45dc763717b5f914bc946f5af19c16e1
    http://spoilertv.iimmgg.com/image/64a3f21fb63b7c3036d6f8c6c65a17e9

Hilary ablamız on numara.

Nedense Jenny gittikçe çirkinleşiyor gibi geliyor bana.

• Başlasa da izlesek yahu 3. sezon. Chuck Bass, Blair Waldorf, Serena van der Woodsen özledim vallahi hepsini
    ve tabii ki Olivia Burke da sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN
    quote:

Nate halleder bunu.

Nate'den uçan kaçan kurtulamıyor.

Nate adamım benimde.. 15-40 yaş arası dizide götürmediği hatun kalmadı.. sıra hillary de demek ki

• Fena bi diziye benzemiyo bi ara bakacam 1-2 bölüm hoşuma giderse devam ederim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.