Öncelikle Web tasarim işinde çok amatör oldugumu belirtmek isterim ama acemi şansi derler ya ilk sitemde ilginç bir başari elde ettim elime çok güzel bir fırsat geçti elimdeki analyzer bilgilerini vermek istiyorum : reklam olmasin die site ismimi veremiyorum ..
135.071 Ziyaret Sayısı
521.010 Sayfa gösterimleri
3,90 Sayfa/Ziyaret
% 56,92 Hemen Çıkma Oranı
00:04:02 Sitede Geçirilen Ortalama Süre
% 53,25 % Yeni Ziyaretler
arkadaşlar bu sadece 9 günlük veridir .. sitem açılalı sadece 11 gün oldu 2 gün band sorunu nedeniyle kapalı kalmak zorunda kaldim
Alexa Traffic Rank: ****** Traffic Rank in TR: ( ilk 1500 içersindeyim )
78 ülkeden girişim var : bunu 2 gün önce kaydetmiştim suan anlyzeri açamiyorum nedense güncel rapor koyamıyorum
band suan 400 gb kadar ama bunun için güzel mebla ödüyorum ve bunu karşiliyamiyabilirim ..
hülasa konumuza gelcek olursak ben bu şartlar altinda gösterim başına reklam veren bir şirket ariyorum arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ..
google adsense birde reklam olmaz herkes paylasıyor sitesinı sende yazabılırsın hatta pm atsan super olur
Yani kar amacı gütmediğin sürece sorun olmaz,destek amaçlı burada bulunuyoruz burada zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme