Şimdi Ara

Gosu CLG'de !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mem1n

dlift le aynı anda stream açıp aynı oyuna denk geldiklerini bilirim fakat hani o masaüstü wallpaperının clg olması felan genede merak uyandırıyor

Zaten yazmış huge clg fan diye huge=canavar ise ağır bir fan gibisinden düşünebiliriz bence
  • Hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gosuyu doublelift le bir tutuyosunuz ya adam ölüp lag lag yazan bi gerizekalı bence
  • çilingir olmuştu dün peki aktif oynicakmı yoksa 57152837. yedek mi olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryko TR

gosuyu doublelift le bir tutuyosunuz ya adam ölüp lag lag yazan bi gerizekalı bence

"Omg lag" yazmasinin sebebi bir zamanlar 400 pingde oynaması. Sonrada zaten espri niteligi tasidigi icin izleyiciler devam ettirdi chatte. Gosuda söylemeye devam etti aptalca bi hareket yapinca falan.

Bu arada bende gosu zenci, tipsiz, dlift degil, kiz degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gosu=doublelift diyenler daha geçen gün aynı anda yayınları açıktı.

• Adam sub olarak alınmış abi. Bizimkiler de hemen yüzünü göreceğiz, orasını göreceğiz, burasını göreceğiz falan diyor. Nightblue3 zamanında TSM'e sub olarak alındı neden acaba? Reklam için tabiki. Gosu'da çok izlenen bir yayıncı bunun da aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Bizimkiler de sanıyor ki hemen yarın oynatacaklar hey Allah'ım...
  • benim için önemli değilde kız çıksın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Adam sub olarak alınmış abi. Bizimkiler de hemen yüzünü göreceğiz, orasını göreceğiz, burasını göreceğiz falan diyor. Nightblue3 zamanında TSM'e sub olarak alındı neden acaba? Reklam için tabiki. Gosu'da çok izlenen bir yayıncı bunun da aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Bizimkiler de sanıyor ki hemen yarın oynatacaklar hey Allah'ım...

Adam açıklama yapmış dağılın

• Face ten açıklama yapmış koreye gidiyorum sezon finalleri için diye, bence görme ihtimalimiz var ve büyük ihtimal çekik gözlü ergen bir mümin kardeşimiz çıkacak kendisi..
  • Yılan haber sandım ama doğruymuş galiba Ne olarak gelecek? Adc olamaz direk herhalde dl varkwn

• Gosu aslında Doublelift.

• Çok kıllı bir varlık beklıyorum

• Dliftle gosu ayni kisi

• Yanlışsam söyle yani. Zamanında Nightblue3 yedek olarak alındığında millet OddOne yedeğe geçer/geçsin Nightblue3 oynasın diye yazıyordu buraya. Ulan birisi Solo Q birisi Competitive Game aynı şeymiş gibi karşılaştırma yapmaları yok mu bitiriyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 23 Ağustos 2014; 10:30:35 >
  • dyrus benim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Gosu aslında Doublelift.

Noldu lan low "he is..."

Zaaaaaaaaaaaa
  • http://clgaming.net/news/605-hi-im-gosu-joins-CLG

erkek olduğu ve zenci olmadığı belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 23 Ağustos 2014; 14:12:00 >
  • He yav he

• Oynarsa kese kağıdı takıcakmış yüzü görünmesin diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.