Şimdi Ara

Gosu Script Muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir arkadaslar doublelift felan script demis gosuya olay ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğrudur doublelifte o kadar dedim bak kardeşim bura NA yapma etme öyle söyleme adamı öperler diye ama dinlemedi ¯\_(ツ)_/¯

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanSunHwa -- 16 Şubat 2017; 20:39:20 >
  • bilemedim thresh te hook yemiş ama , scriptin dodge atması gerekmez miydi? sonuçta program sayesinde hiçbir yetenek yememesi lazımdı . bence değil gibi çünkü direk yürümüş. bi video izledim twitterda script olan vayne trapa karşı tek ayağını oynatarak kaçıyor. gosu öyle yapmamış.
  • olabilir. o değil de gosu bile scriptse oyununuza gelen 7. seviye skinli vayne'in script olmama olasılığı var mı?
  • Script falan yok.Oyunda gosu sayesinde iki tane ayrı bug bulundu,bunlarda onun başına script olarak kaldı.Doublelift özür diledi,hemen yargıladığı için üzgün olduğunu söyledi.Voyboy dahil birçok kişi gosuyu destekliyor.Tüm topluluk ''riot detektif''lerinden olayı incelemelerini bekliyor.Kişisel olarak birçok kişi kliplerde görülen ve script sanılan olayları tekrar canlandırdı ve aynı şeyler ortaya çıktı.Script yok.
    -
    1-Caitlyn tuzağına sidestep atmak:Eğer vayne tam tuzağın konulacağı yerden yarım saniye önceden geliyorsa ve üstüne basar gibi oluyorsa konulurken,sidestep atıyor çünkü tuzak tamamlanmadan önce ''terrain'' olarak geçiyor;arazi yani.O yüzden sanki bir küçük duvar varmış gibi oyuncu sağa doğru adım atmış oluyor.Bu yüzden görüldüğünde script sanılabilir çünkü atılan sidestep mükemmel.

2-Zyra bitkisi olayı.Bu da aynı mantığı içeriyor.Aynı yerde,topta,üçgen çalıya yürüme komutu verince,oyuncu aşağı doğru durduk yere bir sidestep atıyor.Bu her seferinde böyle.Eğitim modunda da denendi ve hep aynı şeyler oluyor.

Ayrıca zaten herif script kullanıyor olsa,iki klipten fazlası gerekiyor.Sabahtan akşama kadar yüzlerce skill shot yiyen adamdan bahsediyoruz.''I'm so bad,dude...'' diye ağlıyor sürekli. Bildiklerim bu kadar,reddit'teki konuya bakarsanız deneme videoları var.

• Ya sikrip olsa ne olmasa ne. Gerek yok böyle şeylere. Alacaksın hacı Olafı. Basacaksın ghostu. Bam bam bam ya. Konu kilit abi.
  • Script olacak ve bu adam bilmem kaç sezondur yayın yapıp anlaşılmayacak mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chatgpt Komik bir Muhabbet
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Ya sikrip olsa ne olmasa ne. Gerek yok böyle şeylere. Alacaksın hacı Olafı. Basacaksın ghostu. Bam bam bam ya. Konu kilit abi.

1.22 de fb yi unutmayalım.
  • script olsa ne fark eder karşıma gelsin görelim adamlığını
  • kanka tabii ki script 2017 de adc oynayıp maç taşıyan adam olabilir mi?
  • Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla iyisiniz galiba

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bilirsiniz kendimi övmeyi sevmem ama cidden fazla iyiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Ya sikrip olsa ne olmasa ne. Gerek yok böyle şeylere. Alacaksın hacı Olafı. Basacaksın ghostu. Bam bam bam ya. Konu kilit abi.

1.22 de fb yi unutmayalım.

full life stealıda unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Script falan yok.Oyunda gosu sayesinde iki tane ayrı bug bulundu,bunlarda onun başına script olarak kaldı.Doublelift özür diledi,hemen yargıladığı için üzgün olduğunu söyledi.Voyboy dahil birçok kişi gosuyu destekliyor.Tüm topluluk ''riot detektif''lerinden olayı incelemelerini bekliyor.Kişisel olarak birçok kişi kliplerde görülen ve script sanılan olayları tekrar canlandırdı ve aynı şeyler ortaya çıktı.Script yok.
    -
    1-Caitlyn tuzağına sidestep atmak:Eğer vayne tam tuzağın konulacağı yerden yarım saniye önceden geliyorsa ve üstüne basar gibi oluyorsa konulurken,sidestep atıyor çünkü tuzak tamamlanmadan önce ''terrain'' olarak geçiyor;arazi yani.O yüzden sanki bir küçük duvar varmış gibi oyuncu sağa doğru adım atmış oluyor.Bu yüzden görüldüğünde script sanılabilir çünkü atılan sidestep mükemmel.

2-Zyra bitkisi olayı.Bu da aynı mantığı içeriyor.Aynı yerde,topta,üçgen çalıya yürüme komutu verince,oyuncu aşağı doğru durduk yere bir sidestep atıyor.Bu her seferinde böyle.Eğitim modunda da denendi ve hep aynı şeyler oluyor.

Ayrıca zaten herif script kullanıyor olsa,iki klipten fazlası gerekiyor.Sabahtan akşama kadar yüzlerce skill shot yiyen adamdan bahsediyoruz.''I'm so bad,dude...'' diye ağlıyor sürekli. Bildiklerim bu kadar,reddit'teki konuya bakarsanız deneme videoları var.

https://twitter.com/Voyboy/status/832066499548295168

Voyboy,

• Troll sanıyordum lan cidden dl script demiş ha. En son bekleyeceğim kişi gosudur be cidden bazen bu nasıl böyle oynuyor derdim ama script olması imkansız. Hem scriptlerin yayın modu nasıl oluyor ki, belli olurdu illa.

• Şunu sıradan bir oyuncu yapsa ve farkedilse kesin direk perma yerdi. Ayrıca Gosu scripttir değildir demiyorum çünkü saçma tartışmalar ortaya çıkacak ama fanboylarının bilmeden Gosu'yu savunmasına deli oluyorum. Hiçbir argümanları olmadan koyun gibi yaşayan tipler.

Bizim insanlarımızı çomar falan diye nitelendiririz de diğer ülkelerde de durum farklı değil. Sakin ve objektif yorum yapmaktan çok uzak tipler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 17 Şubat 2017; 1:21:36 >
  • Arkadaşım ile Caitlyn'in kapanlarını boş bir alanda denedik ve bayağı bir uğraştan sonra anladım ki Gosu BÜYÜK ihtimal scripter (kendi düşüncemdir ve nedenleri vardır). Eğer Gosu'nun Vayne ile olan tartışmalı videosunu izleyeniniz varsa ve Voyboy'un da test edip gösterdiği video varsa, göreceksiniz ki Voyboy'un test ettiği video'da, Vayne o kadar büyük bir manevra yapmıyor.

Aynı şekilde ben de test ettim, acaba bu manevranın farklı varyasyonları var mıdır diye. Ancak Voyboy'un test ettiğine benzer, hatta aynı sonucu gördüm. Belki kapana karşı Vayne'in manevrasının bu kadar geniş olmasının nedeni Vayne'in hızıdır diye düşünüp hızı da Gosu'nun o videodaki hızıyla eşleştirdim ancak yine sonuç aynı.

Test edilen videolarda da, Zyra'nın bitkisinde bu kadar geniş ve sert dönüş yapılmıyor. Test edilen videolardaki oto pathing çok daha yumuşak ve hafif, smooth. Ayrıca şunu da düşünmek gerek, tek bir oyunda script'e benzeyen 1'den fazla pozisyon görmek oldukça nadirdir. Test edilip de bu kadar genişten manevra yapılabilirse masum olduğuna dair inancım tam olur. Tam tersi şekilde, şuan için script'tir de diyemeyiz. Nitekim, Voyboy çıkıp da durumu izah etmese, çoktan herkes o damgayı vurmuştu.

Hatta Gosu'nun arkadaşı olan Doublelift bile. Bir yayıncı olarak, yayınında bir video izleyip de arkadaşına "scripter bu" demek tamamen nefret duygusunun, sevgi ve saygı duygusunun önüne geçmesindendir. Script'e karşı olan nefreti, arkadaşına olan saygı sevgisinin önüne geçmiş bence. Gidip insan önce bir arkadaşına sormaz mı script kullanıp kullanmadığını. Binlerce kişinin önünde, arkadaşın hakkında, onunla 1 kelime bile konuşmadan, scripter diye etiketliyorsan seninle bu saatten sonra arkadaş olan adamın... Sonrasındaki özrü neye yarayacak. Gosu sabah kalkıp baktığında arkadaşı kendisine scripter demiş, üstüne de özür dilemiş. "Bir gecede neler oluyor" demiştir adam. Eğer gerçekten de Gosu script kullanıyordu ise, bu yine Doublelift'i haklı çıkarmaz. Nitekim Voyboy'un kanıtladığı üzere, script kullanmıyor da olabilir idi.

Buradan ne sonuca varabiliriz; Voyboy'un da dediği gibi, Gosu'nun suçsuz olabileceğine dair şüphe, herkesin scripter damgalamasını yapmadan önce aklında bulunmalı. Voyboy bununla yetinmeyip gitti test etti bu kapan muhabbetini. Arkadaşım dediği Doublelift ne yaptı? "He is definetly scripting" deyip geçti. Reddit'teki konu zaten kilitlendi bu yüzden. Suçlu olduğu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur, mottosundan hareketle, daha fazla taşlama yapılmasını engellediler, ta ki Riot çıkıp da bu durum hakkında konuya post atmadığı sürece. Özellikle Gosu hakkında konuşacağını sanmam Riot'un ama en azından zemin üzerinde bulunan bu tür objelerin bir anlığına duvar etkisi yaratmasının kasıtlı bir eklenti mi olduğunu açıklayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 17 Şubat 2017; 5:21:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

script olsa ne fark eder karşıma gelsin görelim adamlığını

Dro abi çağır da bot pre yapalım
  • Kanıtlanana kadar masumdur diyorum.Bu adam yıllardan beri yayın yapıyor.Gerçekten script olsaydı şimdiye kadar çok kez yakalanırdı.1-2 video koyup sen scriptsin demek yanlış.

• saçmalamayın abi gosuda script yok . benim yakın arkadaşım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.