Şimdi Ara

Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
2
Favori
8.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten ders olsun. Hayır üzüldüğüm bu adamların ellerinde zaten halihazırda 4 tane taş gibi Batman oyunu vardı. Sırf ordan bir şeyler alsalardı bile kurtarırdı ama servis ayağına güzelim oyunu hiç etmişler. Division kafasında iş yapmaya çalışmışlar ama bu da Babylon's Fall gibi 8-9 ay sonra server'ları kapatır.

• Çöp geliyorum demiş resmen. Böyle ucube servis oyunları yapmamayı öğrenemediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Digitalfoundry her açıdan saplamış oyuna hem grafikler arkham knighttan çok geride hem crossgen iken iptal edilmesine rağmen frame düşüşü var.Sokaklar bomboş.Animasyonlar garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 20 Ekim 2022; 21:32:11 >
  • Şu oyunun yerden yere vurulmasına çok seviniyorum. Ellerindeki imkanı böyle saçma sapan şekilde kullanıyorlar umarım hiç satış yapamazlar. Arkadaş siz Square Enix’in Avengers çöpünden de mi ders almadınız hiç? Oyunculardan bu kadar mı kopuksunuz? Ne bekleniyor siz ne veriyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şimdi bunlar aynı tarz suicade squad oyunuda yapıyor dimi :D co op açık dünya ,bosu bosuna zaman gidiyor adam akıllı oyun yapmak varken sunalrla ugrasıyolar

• Kötü çıkacağını bile bile pre-order yaptım, aynı şekilde Avengers'ı ettiğim gibi. Oyun belli iyi değil yorumlarımı yazarım fakat işin garip olanı çıkmasına 1 saat kaldı ve ön yüklemeye açılmadı. Tamam oyun iyi değil de bari onu açaydınız.

• Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 

Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022twitch
    LIRIK - Lirik experiences amazing Gotham Knights Gameplay
    https://clips.twitch.tv/OptimisticEnjoyableSoybeanPrimeMe-N-TBy6nLpaWI59TF
  • Optimizasyon sorunları var. 1 saat oynadım güzel gidiyor. Oynadığım kısımlar training bölümleri açık dünyaya bırakınca nasıl olacak bilmiyorum. Sadece 1 saatlik kısım eğlenceli gibi. Ama mutlaka optimizasyon için erkenden yama yayınlanmalı.

• Optimizasyon sorunları var birazda vuruş hissiyatı zayıf. Onun dışında oyunu gömecek bişey bulamadım ben. Miss gibi oyun. Servis oyunu diye gömüyor millet.

Kimseye bakmayın siz alın kendiniz oynayın.
    Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende oynamak istiyordum bu oyunu ama alamadım indirimde şans vericem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Topluluğu dinlemeyen firmalara böyle ders olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafiği,animasyonları,mekanikleri vs geçtim, hangi videoyu izlesem yapay zeka yok gibi. bu tarz coop oyunları free yap içine kozmetik koy sat.

avengers ta böyleydi sonuç ortada. hayır başka örneği olmasa tamam diyeceğim ama hiç mi piyasaya bakmıyorlar anlamıyorum. saçma sapan şeyler deniyorlar.

sağlam indirime girerse alıp biraz vakit geçirilebilir ama şu an pek albenisi yok benim için.

• Oyuncular arasında belki de her tüketici arasında yaygın olan bir durum var o da yeni aldığı ürünü ölümüne savunmak. Oyun incelemeleri düşmeden önce Reddit'de erken oynayanların yazdıklarını okurken harika bir oyun geliyor sanmıştım ama abartıymış. Oyunun puanlarına katılıyorum belki 50 olmasa bile maksimum 100 üzerinden 70 alacak bir oyun. 100 TL ve altında görürseniz alıp oynarsınız sonuçta hepimizin bildiği karakterler fakat ötesi değil.

Oyunu 15 saat kadar oynadım. Almışken bitiririm fakat kimseye yarı fiyata bile tavsiye etmiyorum.

Herkesin bildiği gibi Batman'in ölmesi üzerine kurulu bir oyun o yüzden spoiler olacağını sanmıyorum fakat her şeye bir planı olan Batman'in ölmesi ve ölme şekli bana biraz basit geldi. Oyuncuya 'vay cidden' dedirtecek bir şekilde ölmesi daha iyi olurdu. Bunun üzerine Robin hariç diğer karakterler çok hızlı bir şekilde ölmesini kabulleniyor, Batman gibi bir karakterin ölmesini daha etkileyici bir şekilde işlemelerini tercih ederim.

Arkham Knight ile karşılaştırma videoları gördüm. Knight'a gelene kadar City'nin bile gerisinde kalan yanları var. Çoğu zaman maskeli karakterler gördüğümüz için sorun değil ama ana karakterler diğer oyunlardaki NPC kalitesinde yüz animasyonlarına sahip. Özellikle Red Hood hem suratı ve yürüme animasyonu baya PS2 ile yarışır. Grapple animasyon kalitesi City'in baya gerisinde.

Dövüş sistemi Mad Max'in daha yavaşı diyebiliriz. Oldukça yavaş ve kullandığınız çok da avantajlı olmayan yeteneklerinizi saymazsak X tuşuna bant yapıştırarak bitirebilirsiniz. Bir sürü yetenek koymuşlar fakat yetenekleri kullanırken bazen daha dezavantajlı duruma düşüyorsunuz. Sanki turn based olacakmış ama sonradan değiştirmişler gibi duruyor. Size silahla saldıran düşmanlar bile silahı bir tarafa doğru sıkıyorsa diğer tarafa çeviremiyor animasyonu başladıktan sonra. Sıkıcı mı değil ama iyi hiç değil. Farklı düşman tipleri ve skinler ile bunu biraz eğlenceli hale getiriyorlar fakat yani beğenilen ve kendini kanıtlamış bir dövüş sistemi varken niye bu yola gitmişler açıkçası anlayamadım.

Grafik olarak yüzler hariç iyi gözüken bir oyun şehir de iyi gözüküyor fakat detay olarak PS2 kalitesinde ki San Andreas ve Vice City PS2'ye çıktığını düşünürsek o kalitede bile değil. Öncelikle bomboş. Öyle Arkham Knight'da olduğu gibi bir bahane de yok. Gotham üstüne bombalar düşen Kiev şehrinden daha boş bir şehir olmuş. Knight'da arabayla giderken çoğu şey parçalanabilirdi tank gibi geçerdiniz. Bu oyundaki motor, iyi gözüküyor ve çağırdığınız zaman görünmezlik modundan çıkıp gelmesi hoş bir detay olmuş fakat köy yerlerinde mobilet den özellik olarak bir farkı yok. Sürmenin ruhsuz olduğunu fark etmiş olacaklar ki araç sürdüğümüzü anlayalım diye ekranın etrafına hız efekti koymuşlar.

4 farklı karakterin gerçekten farkı var. Hem oynanış olarak hem de olaylara verdikleri tepkiler açısında. Bir göreve kimle gittiğinize göre villian'lar ona göre konuşup davranıyor. Şehirde gezerken de etrafta olan 3-5 Gothamlı sizi görürse ona göre tepki verebiliyor. Red Hood'a abi sen ölmemiş miydin ya da Red Hood bir ara sapıttığı bir geçmişi olduğu için kaçanlar olabiliyor. Batgirl genelde pozitif tepki alıyor, Robin'i takan yok. Bunun için her karakteri denemek ve özelliklerini açmak istiyorsunuz.

Villianlar'da iyi dizayn edilmiş omasa bile konuları ve karakter gelişimleri oldukça iyi. Direk 'aaaa ben kötüyüm, Batman'de öldü' moduna girmiyorlar. Zaten çoğu villian aslında yıllardır Batman'den dayak yiye yiye doğru yolu bulmuş durumda. Oyunda biraz da Batman öldükten sonra nasıl tepki verdiklerini görüyoruz.

Bu arada sağda solda yan görevler çok iyi yorumlarını duydum. Gerçekten yan görevler iyi fakat onlar yan görev değil. Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 

Bilirsiniz bazı oyunda isterseniz ana hikayeyi takip edersiniz yan görevlere pek dalmazsınız. Ya da yan görevleri yapan bir oyuncu ana hikayede baya avantajlı olur fakat bu oyunu doğru düzgün oynamak istiyorsanız ne yazık ki her şeyi yapmak zorundasınız. Yan görevleri geçtim şehirde random çıkan suçlular ile bile uğraşmak zorundasınız. Mad Max ya da Mafia 3 oynayanlar bilecektir oyunun yan görev dedikleri aslında ana görevde ilerlemek için yapmanız gerekenlerdi. Oyunun başında olan ve gayet yetersiz grapple ile ilerlemek istemiyorsanız ki dediğim gibi yeterli değil, motor da mobilet gibi. Bunun için her karakter ile ayrı ayrı uğraşıp açmanız gerekiyor, fast travel mı yapmak istiyorsunuz hiç bir aksiyonu olmayan boş boş drone bekleyip scan etmeniz gerekiyor. Kısacası oyun tam bir grind oyunu ve karakterleri tam potansiyeli ile oynamak için bunları yapmak zorunda kalıyorsunuz.

• Oyunu 13 saat civarı oynadım. Çıkışı öncesinde neler söylediysem çıkışı sonrasıda bir bir gerçekleşti. Bu tarz oyunların oyuncular açısından çok tutmadığını ve özellikle süper kahramanlarla loot fikrine pek sıcak bakılmadığını daha önceki örneklerde görmüştük fakat oyunun optimizasyon sorunları dışında açıkçası öyle gömülecek bir tarafı yok. PC de ve konsolda optimizasyon çok kötü, hatırlayanlar vardır Arkham Knight' ın çıkışı neyse bir benzeride bu oyunda performans açısından var fakat onun dışında görevler ve karakterler çok kötü değil hatta beklediğimden daha iyi, Red Hood ile oynuyorum ve tek bir karakterdeki ilermeniz diğer karakterlerede aktarılıyor yani ortada ağır bir grind yok. Bir karakterle aldığınız yetenek puanlarının ve suitlerin diğer karakterlere geçince aktarılması güzel düşünülmüş. Dövüşler keyifli, villainlerin kendine özgü görevleri güzel, açık Dünyası ise her gece düşmanlardan topladığınız kanıtların ertesi güne aktarıyor ve böylece yeni görevleri açmış oluyorsunuz. Açık Dünya mantığı daha çok Division 2 ye benziyor ondada belirli noktaları ele geçiriyorduk ve bir süre sonra tekrar düşman gruplarının eline geçiyordu ve sonsuz bir döngü içindeydi. Gotham Knights'ın açık Dünya yapısıda buna çok benziyor. Oyunu oynuyor ve ana merkeze gittiğinizde ertesi gece belirli görevler tekrar çıkıyorlar, buradaki amaç karakterinizi elbette geliştirmek, bunların dışında challenge görevleri time trialler, Batman' in gizli sandıkları vs derken açık Dünyası epey dolu, elbette herkesin görüşüne saygım var ama oyunu animasyonları vs PS2 döneminden kalındığı belirtilmiş öyle bir durum yok. Grafikler vs güzel şehir iyi görünüyor ama optimizasyon epey sıkıntılı. Bunun dışında bu tarz oyunların mantığını bilen ve bunu bilerek oynayanlar için eğlenceli diğer türlü çok fazla keyif alamazsınız.

• Diğer karakterlere aktarılıyorsa biraz da robinle oyniyim teşekkürler merak ettiğim bi konuydu

• Olay aslında co op açıldıktan sonra başlıyor.Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 

metacritics de bakalım göme göme nasıl bitirecekler.Gotham Knights (ÇIKTI) [ANA KONU] 21.10.2022 

• lyldz kullanıcısına yanıt
    Bu tür oyunlar zaten kendini end game de belli eder oyun bence avengersın yapamadığını yapmış hikaye güzel ve merak uyandırıcı kombat keyifli vuruş hissiyatı güzel açık dünya var ve iyi birde avengers da hep ana herolar ile oynadık bu oyunda yancılarla oynuyoruz bide oyunu arkham serisi ile kıyaslayanlar var buda saçma bence batman ile yancıları nasıl kıyaslıyabiliriz ya

• Son güncelleme ile denuvo kaldırılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayTuruncu

Son güncelleme ile denuvo kaldırılmış.
    O zaman performans da baya artış olur fps drop çok oluyor çünkü

• BayTuruncu kullanıcısına yanıt
    Harika haber tşkler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.