KURULUM : Gothic 3\Data içine atmanız yeterli. İNDİRME LİNKİ https://s4.dosya.tc/server12/pbvdkf/Strings.p00.html NOT: HATALAR OLABİLİR GÖRDÜĞÜNÜZ YERLERİ SÖYLERSENİZ DÜZELTEBİLİRİM < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 30 Kasım 2020; 1:45:3 > |
Gothic 3 - Türkçe Yama (MAKİNE ÇEVİRİ)
-
-
-
selamlar, oyunu datanın içine attım ama türkçe olmadı.
-
eline sağlık gothic 1'de çevirmeyi düşünüyormusun çoklu dosya biçimindeydi dil dosyaları çevirirsen haberin olsun
o resme bi benim gözüm takılmamış demekki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 30 Kasım 2020; 19:19:59 > -
Oyunun versiyonu nedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: mamilim90Oyunun versiyonu nedir
Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced Edition versiyonunu kullanıyorum ama steamden almadım, gogdan aldım.
-
Teşekkürler. Oyun temposuyla inanılmaz sıkıcı olabiliyor. Oynamayanlar için önceden söyleyeyim.
-
1.7.5 güncelleyebilir misin yamayı 1.60'da çünkü mouse ve klavye sorunu var. Hareket etmiyor 1.75 daha düzenli.
-
1.75 güncelleyebilirsen çok iyi olur gog ta ve aynı zamanda steam sürümleri legacy olarak geçiyor 1.6 topluluk patch 1.75 ee edisyonu diye geçiyor opti ve grafikleri gerçekten çok değiştiriyor .
-
En kısa Sürede ilgileneceğim Hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: mamilim90En kısa Sürede ilgileneceğim Hocam
Sağol şimdiden eline sağlık çeviri gayet anlaşılır biraz oynadım 1.75 sürümü daha stabil görseller daha iyileşiyor.
-
Yama ne zaman güncellenecek? Ayrıca yaparken neden en son sürüme göre yapmadınız?
-
Bi gelişme var mı bilgilendirme yapabilir misin? teşekkürler.
-
hocam ordamısınız lütfen yıllardır oynuyorum ama ne yaşandığını bilmiyorum türkçe görünce çok sevindim 1.7.5 güncellerseniz çok sevinirim
-
Gothic2 serisinin türkçe yamasını yapma şansınız nedir?
-
Dostum sanırsam bazı karakter hataları olmuş. Mesela oyunun ilk girişinde kullanamayacağım silahlar için gerekli olan skill i bana dolar işareti olarak gösteriyor.
-
Şu yamayı güncellesen artık?1.75'te çalışmıyor.
-
Merhaba 24/08/2022 hâlâ umudum var umarım 1.75 türkçe yama uyumlu hale gelir :) teşekkürler 1.6 yama için
-
Hala bekliyorum 1.75 için :(
-
Strings.p00 Bu dosyayı upload edip buraya link verirmisin
Benzer içerikler
- tales of arise türkçe yama
- mort translate
- elden ring türkçe yama
- monster hunter world türkçe yama
- state of decay 2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X