Şimdi Ara

GOTY | 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • God Of War yada Life of Black Tiger harbiden
  • RDR'nin GOTY olduğu dünyanın...
  • Capcom da bi ödül alır artık bu sene insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tlou 2 süpriz yapıp bu sene çıkarsa görürüm ben sizi
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Tlou 2 de çıksa yine Rdr 2 alır. Gta 5 ile Tlou ayni sene çıktı Gta 5 aldı. 2010 da Rdr ve God of war 3 çıktı,Rdr aldı. Kişiden kişiye tabii ki değişir zevkler ama biri hikaye tabanli biri açık dünya oyunlarında yürüyüp giden bir firma. Hem daha uzun ömürlü oluyor oyunları hemde emsali olmayan oyunlar yapıyorlar. Hele hele vahşi batı temalı dogru düzgün oyun yokken Rdr 2 önüne gelen her oyunu tokatlayacaktir Goty de. Dediğim gibi kişiye göre değişir,açık dünya temali oyun sevmeyen bi adam Tlou 2 yi belki 100 kat iyi bulur ama ödülü Rdr 2 alacak hani %90 falan değil kesin alacak cok buyuk bi supriz olupta oyun beklentilerin altinda kalmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathofGlatzeman -- 23 Şubat 2017; 4:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdr 2 bu sene ertelenmeden çıkarsa GOTY alır. Karşısına çıkabilecek kalibrede yalnızca HL3 var. O da zaten bir hayal gibi artık. HL3 karşısına çıksa HL3 alır. Onun dışında her oyun için forza rdr ne yazıkki. Boşuna karşısına bir şey çıkarmaya kalkmayın. O horizonlar, mass effectler, detroit become humanlar falan gıdıklar sadece :) Last of us 2 nin şansı belki 100 de 10-15. Onun dışında ne yazık ki o da zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 23 Şubat 2017; 12:56:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathofGlatzeman

Tlou 2 de çıksa yine Rdr 2 alır. Gta 5 ile Tlou ayni sene çıktı Gta 5 aldı. 2010 da Rdr ve God of war 3 çıktı,Rdr aldı. Kişiden kişiye tabii ki değişir zevkler ama biri hikaye tabanli biri açık dünya oyunlarında yürüyüp giden bir firma. Hem daha uzun ömürlü oluyor oyunları hemde emsali olmayan oyunlar yapıyorlar. Hele hele vahşi batı temalı dogru düzgün oyun yokken Rdr 2 önüne gelen her oyunu tokatlayacaktir Goty de. Dediğim gibi kişiye göre değişir,açık dünya temali oyun sevmeyen bi adam Tlou 2 yi belki 100 kat iyi bulur ama ödülü Rdr 2 alacak hani %90 falan değil kesin alacak cok buyuk bi supriz olupta oyun beklentilerin altinda kalmazsa.

Yılın ödülleri tek bir mercinin belirlediği bir şey değil, herkes kendince yılın oyununu seçiyor. 2013'de ise en çok GOTY seçilen oyun TLOU, rakamlara şöyle bir bakındım hem de büyük bir farkla 2013'ün en iyi oyunu TLOU.

21 site Last of Us
    10 site GTA5

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Ben Vgx baz alarak söyledim,genelde orda seçilen oyun Goty olarak söyleniyor. Google da game of the year diye aratınca falan vgx in verdiği ödüller çıkıyor. Hatta geçen sene neden overwatch goty oldu falan diye tartışılmıştı baya,vgx in seçtiği oyun Overwatch tı(şuan ki adı The Game Awards yanılmıyorsam).Yoksa evet farklı farklı bir sürü site seçiyor,zaten Rockstar favori şirketim olsada Gta 5 beklentimin altında kalmıştı single çok boşlanmıştı,Last of us'ı baya severek oynamıştım.
  • Little Nightmares Goty olur

• Açık ara Red Dead Redemption , God of War 4 bu sene çıkarsa o da toplar birazını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoW4 2018 e kaldi, rdr muamma, Microsoft cephesinde olumlu bir adım yok. Çok da seçenek kalmadı gibi, sanki Horizon: Zero Dawn en güçlü aday bu sene icin.

• bu yıl çıkarsa RDR 2, çıkmazsa Horizon Zero Dawn.
  • Neresi karar veriyor goty a resmi olarak mi seciliyor birde oncekilere bakabilecegim liste var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: nlp

The Legend Of Zelda Breath Of The Wild.

Sonuna kadar hak etmişti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.