Şimdi Ara

GOW COLLECTION SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GOW Collection da 1nci oyunu oynuyorum herşey güzel fakat desert titan bölümüne başlarken hani borozan öttürüp çölü ortadan ikiye ayırıyoruz sonra ilerlerken bir borozan daha var onu öttürecekken birden bire demo girecekmiş gibi oluyor ve ekran kararıyor daha da öyle kalıyor. Bekle bekle hiçbişey olmuyor nedendir bu? böyle bir sorun varmı nasıl geçeceğim o kısmı?

• Valla aynı sorunu ben PS2 zamanında yaşamıştım ilk çıkan korsanlarda öyle bir sıkıntı vardı sonra düzelttiler de bunda niye yapıyor aynısını anlamadım, geçmiş olsun.
  • Ya ben zaten bu işe anlam dahi verebilmiş değilim... Arkadaş hem orjinal oyun aldırıyorlar hemde üstüne böyle saçmalıklar iyice soğutuyor adamı :(
    Ne şimdi ben Gow 1 i bitiremeyecekmiyim? tövbe yarabbim...
    Yokmu bunun çözüm yolu arkadaşlar?

Youtube de baktım yine doğru dürüst bişey bulmadaım...Lensi bir kere uçurduk ikinciyede uçarsa valla bende burdan sony'e uçarım...
  • collection için bir patch falan çıkartmadımı bu adamlar?
  • Kimsenin başına gelmedimi arkadaşlar bu problemler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Kimsenin başına gelmedimi arkadaşlar bu problemler?

Vallahi ben gow collectionu bitirdim,böyle bir sorunla karşılaşmadım.Bir geri kayıttan gelip tekrar deneyin düzelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

Kimsenin başına gelmedimi arkadaşlar bu problemler?

Vallahi ben gow collectionu bitirdim,böyle bir sorunla karşılaşmadım.Bir geri kayıttan gelip tekrar deneyin düzelebilir

Eyvallah ama dün gece 3 defa bir önceki save noktasından başladım düzelmedi yine aynı yerde karardı ekran.
    Ama ondan önceki save noktasından başlamayı denemedim...işe yararmı acaba?
    kimileride diyorki ps3 ü 720p moduna alın o zaman takılma olmuyormuş işe bak ya PC yi geçti bu ps3 eskiden PC de sorun oluyor diye direk yükleme yok o yok bu yok mis gibi oyun oynuyoruz diye ps alınırdı şimdi ps in pc den farkı yok maşşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 7 Haziran 2010; 15:49:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam haklısın ya böyle sorunların olması çok saçma.Aslında madem sony resmi olarak getirdi makineyi,böyle sorunların arkasında durmasını bilicek.Söylicez sony'ye,belli bi zaman içinde ya patchle halledicek.Ya da elmzdki oyunu sorunsuz bi oyunla değiştircek.

Durum dedğim gbi olursa,işte o zaman konsoldan %100 faydalanablirz.
  • Sende böyle bi sorun olmasi tuhaf,cünkü ben Collection serisini hic takilmadan tikir tikir oynadim(sükür)..720p demissiniz birde bence alakasi yok onunla cünkü ben 1080p ile sorunsuz oynadim..Sanirim sizinki UK ingilizce versiyonu? Cünkü bendeki Avrupaya dagitilmis olan EU almanca versiyonu..Belki UK versiyonlarin bazilarinda bu tür sorunlar oluyordur..Bence siz oyunun save dosyasini komple silin ve en bastan yeniden baslayin easy modda hizli hizli gecin o bölüme kadar bakalim ne olacak..
  • Çok komik bi olay var dün denedim...Tam borozanlı yere gelirken koşarken gittiğim zaman köşeyi dönerken loading yapıyo bekliyo biraz...sonra demoda kararıyordu...
    Dün yürüyerek geçtim hiç loading demedi yürüyerek geçtim demo girdi şarkı söyleye nhatunları kestim dev titanı çağırdım geldi üstüne çıktım başladık yine demodan sonra oynamaya orda save noktası var bu sefer tam save edeceğim pat save ekranında takıldı kaldı restartladım aynen yine yürüyerek geçtim geldim bu sefer titan üstünde hiç save olayına bulaşmadan gidiyim takılmasın yine dedim...Uzunca bir köprü var pandora tapınağına giderken ordan geçerken koşarak tabi :) loading dedi köprü sonuında yine takıldı kafayı sıyırdım ps3 ü kapadım yattım :)
    bu akşam yine yürüyerek köprüyü geçmeyi deneyeceğim :) ya bari geçtikten sonra artık donma takılma yapmasa bütün oyun boyunca böyle takılma donma bu nasıl iştir yahu...

• Yürüyerek geçiyoruz ya komediye bak...
    Şimdi eve gidicem pandoranın tapınağına giden uzun köprüyü yürüyerek geçmeye çalışacağım bakalım :D artık böyle yürüye yürüye ben herhalde GOW 4 çıkışına kadar GOW 3'ü bitirebilirsem iyi....
    Şaka bi yana Valla bu gece geçtim geçtim geçemedim 2nci oyuna başlicam yapacak bişey yok...
  • Köprüyü yürüyerek geçmekte işe yaramadı...
    2nci oyuna başladım artık yapacak bişey yok 1nci oyunun sonunu youtubeden izelerim...
  • arkadaşım benzer sorunlar başka oyunlarda da oluyor, bende prince of persia sands of time'da bir video giriyordu, ve takılıyordu, e problem tabiki cd'den kaynaklanıyor, başka bi tane bul/yaz
  • Arkadaşlar oyunu bende yeni aldım GOW1 i seçtim neyse oyun nedense tam ekran olmuyor yani ekranın uç taraflarında 2-3cm lik siyahlık var nasıl çözebilirim bu sorunu ? yardım ederseniz sevinirim.
  • bırıncı oyunun tum savelerını sıl yenıden basla olur , save dosyası zarar gormustur

@sanıser : optıonsta full screen dıye bı secenek var onu full yap hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 15 Temmuz 2010; 20:49:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.