Versiyonum 3.80 m33 -3 bu oyunda bazı bölümlerde takılma oluyor ne yapabilirim?
ms inin orjinalini al.
quote:
Orjinalden alıntı: tolpowtolpow
ms inin orjinalini al.
Ne alakası var kardeşim yanlış bilgilendirmeyin insanları.
Kardeş format cso ise isoya dönüştür sonrasında psp ana menüdeyken home tuşuna basıp vsh menüsünü karşına çıkar ordan cpu hızı default olarak ayarlı ise onu 266-300 yap hatta 333 mhz de yapabilirsin ama batarya ömründe biraz düşme söz konusu olur. Ayrıca gow da 333mhz ye alsan dahi bazı bölümlerde takılmalar yapabiliyor.Bunu bence kafana takmaya değmez sonuçta o takılmalar devamlı olmuyor anlık 1-2 saniyelik takılmalar ve her zamanda yapmıyor...
sahte ms den olabilir.2gb orjinal ms le sorunsuz bitirdim
sahte ms duo ile alakasi yok, yukarida arkadasin yazdiklarini dene istersen. Bende de sahte 4gb var ve 3.52 M33-3 versiyonum sorunsuz hic takilmadan oynuyorum
cso bazı oyunlarda sorun yapıyor pes2008 dede aynı cso da felaket donuyor ama iso da sorun yok
Orjin ms ilede takılma yapıyor çakma ms ilede takılma yapıyor (her zaman değil ara yüklemelerde onlarda 1-2 sn lik takılmalardır).Yukarıda yazdıklarımı uygularsan sorunun büğük ölçüde çözülecektir...
Iso formatıyla deneyin derim şu an bende de sahte 2gb var gowu zaten bunla bitirdim iso olarak bugün metal slug antology indirmiştim cso paket 740mb boyutluydu oyuna girdiğimde memory stickden okurken acaip acaip kasıntılar oluyodu ara ara sonra decompress ettim 1,23gb oldu tekrar atayım dedi bu şekilde tık yok carıl carıl işliyo cso yer kazanmak için güzel birşey ama o kasıntılara katlanabilceklere allah sabır versin cso ilk deneyişim oldu buda tüm oyunlarım iso
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme