Şimdi Ara

göz altı morlukları nasıl geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar gözlerimin altı karanlık , nasıl temizlicem burayı nasıl normal ten rengine döndürebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 30 Mart 2013; 21:15:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nemlendirici krem sürüyorum ovalıyorum etkisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orayı kes yeni temiz deri çıksın
  • takipteyim özellikle bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum diye uyku düzenimi altüst ettim.Rahat 2 parmak kadar bir çöküklük var.çok geç yatıp erken kalkınca,bilgisayara uzun süre bakınca,uzun süre bir şey okuyunca,geç yattıktan sonra gün içinde yaklaşık 2-3 saat uyuyunca artıyor ne yazık ki gözaltı morlukları
  • müptezel misin dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer gözlük kullanıyosan çökmesi doğaldır ve uyku süreni ayarla beynin kendini yenileyip dinlenme süresi 23.00-02.00 arası diye biliyorum uyku saatlerini ona göre ayarla en kötü anıllık sür
  • + kollardada morluk varsa = aman allahım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bir hücrede kaç kromozom var?
  • Boya

• up
  • Aynı sorun bende de var. Cildiye'den randevu alıp diğer yüz bakım sorularıyla birlikte bunu da soracağım. Bir kaç yerde, bu sorunun operasyon gerektirdiğini okudum.

Nemlendirici kremin öyle aman aman bir etkisi olmuyor, daha canlı gösteriyor sadece ki göz bölgesi hassas olduğu için her krem oraya sürülmüyor. Nivea'nın 34 TL'lik göz bakım roll-on'unu Migros'tan 11 TL'ye almıştım, onu kullanıyorum.
  • Takip

• erken yat ya da tineri bırak
  • Format at

• Bendede var çay koyun v.s. diyorlar ama tene çay rengi hafif bulaşıyor bir işe yaramıyor

Aktardan krem almıştım daha beter kızarıklık yaptı

Son çare bende cildiye doktoruna görüncem büyük problem sürekli yorgun , uykusuz ve mutsuz bir görüntü oluşturuyor çeken halden anlar
  • up

• beyaza boya,sonra ışık tut.
  • Nivea visage-aqua sensation krem var. deneyebilirsin.
  • daha önce bilgilendirmiştim buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_69642853/tm.htm
  • Bence en etkili yolu güneşlenmek.. Yüzünüzün bronzlaşmasıyla o göz altı morlukları da az çok farkedilmeyecek hale gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.