Şimdi Ara

Göz Atış: Mass Effect 3 (Single Player) - Multi videosu eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• OYUNUN AKSİYON KISMINI GÖRMEK İSTEYENLER DİREK 30:00 ’dan başlasınlar. Shepard’ın Reaper’larla olan mücadelesine tanıklık etmeye devam ediyoruz. Kah Normandy’de dolaşıyoruz, kah etrafa bioticlerimizle korku salıyoruz…

Mass Effect 3'ün Single Player'ından sonra hemencecik Multiplayer'ına dalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessan -- 10 Nisan 2012; 21:22:35 >

• Hayatım gördüğüm en hayal kırıklığı yaratan sona sahip oyun. Sanki bioware bize 1 nisan şakası yapmış

hiç son yapmasalardı daha iyiydi, zaten bioware gözümde düştükçe düşüyor. da2 origins'in yanına yaklaşamaz. me 3 de 2 de 1'in yanına yaklaşamaz.

• Mass Effect 3'ün Single Player'ından sonra hemencecik Multiplayer'ına dalıyoruz.
  • basarılı
  • bu oyun ovuldugu kadar iyi mi acaba hic bir oyununu oynamadim da epey adindan soz ediliyor ancak
  • Mass effect aksıyonu bol bi rpg serisi. Çok iyi karakterlere ve hıkayeye sahip. Tavsiyem merak edıyosanız 2. Hatta mmumkunse 1. Oyundan baslamanız. Pek objektıf olamam ama muhteşem bir seridir benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dessan -- 11 Nisan 2012; 14:53:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.