Şimdi Ara

Göz dostu monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşim gereği günde 8-9 saat bilgisayar başında geçiriyorum ve gözlerim(özellikle sol gözüm) 4-5 saat sonra artık monitöre bakmakta zorlanıyor. Elbetteki haftanın 5-6 günü bu kadar uzun süre monitöre bakmak sağlıklı değildir o yüzden arada bir ara veriyorum fakat merak ettiğim monitörün ne kadar ciddi bir faktör oluşturduğu.

Daha iyi ve büyük bir monitör rahatlama sağlar mı ? Şuanda 6 Yıllık bir AOC marka 1080p monitör kullanıyorum. 27'' 1440p ips bir monitör düşünüyorum.

Bilgisayarımda oyun falan oynadığım nerdeyse hiç olmuyor sadece yazılım geliştirme, metin okuma, web'de gezinme ve video izleme amaçlı kullanıyorum. 1500 lira civarı (max 2000) monitör olarak hangi marka model tavsiye edersiniz ? Eğer gerçekten bu konuda iyi ama fiyatı yüksek monitörler varsa onlarıda düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffreshblood -- 26 Aralık 2016; 17:50:17 >

• Bilgisayar gözlüğu alabilirsin.
  • uçankeko kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi bilgisayar gözlüğünü ? İşe yarıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffreshblood

Denediniz mi bilgisayar gözlüğünü ? İşe yarıyor mu ?

Malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27" monitore yakindan bakacaksaniz hic dusunmeyin derim 23" monitorum kucuk diye 28" monitor aldim yarim metreden kullaniyorum nette gezinmek iskence cok buyuk geldigi icin geri iade ettim suan 23.5" samsung pls kullaniyorum gayet yeterli goz koruma modu var tek tusla gecebiliyosunuz gozu yormuyor.Daha iyi bir monitor alacaksaniz flicker free destegi olmasina dikkat edin bu ozellik goz sagligi icin gerekli mavi ısıgı dusuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

27" monitore yakindan bakacaksaniz hic dusunmeyin derim 23" monitorum kucuk diye 28" monitor aldim yarim metreden kullaniyorum nette gezinmek iskence cok buyuk geldigi icin geri iade ettim suan 23.5" samsung pls kullaniyorum gayet yeterli goz koruma modu var tek tusla gecebiliyosunuz gozu yormuyor.Daha iyi bir monitor alacaksaniz flicker free destegi olmasina dikkat edin bu ozellik goz sagligi icin gerekli mavi ısıgı dusuruyor.

Monitörünüzün adı nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 27 inç monitör var bende onu değiştirmeyi düşünüyorum. 1 saat baksam gözlerim çok fazla yoruyor. Onun için 21.5 falan iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genel adam

quote:

Orijinalden alıntı: şubat

27" monitore yakindan bakacaksaniz hic dusunmeyin derim 23" monitorum kucuk diye 28" monitor aldim yarim metreden kullaniyorum nette gezinmek iskence cok buyuk geldigi icin geri iade ettim suan 23.5" samsung pls kullaniyorum gayet yeterli goz koruma modu var tek tusla gecebiliyosunuz gozu yormuyor.Daha iyi bir monitor alacaksaniz flicker free destegi olmasina dikkat edin bu ozellik goz sagligi icin gerekli mavi ısıgı dusuruyor.

Monitörünüzün adı nedir?

Linkteki monitörü kullanıyorum renk kalitesi çok iyi ve göz yormuyor

http://www.hepsiburada.com/samsung-s24f350fhmxuf-23-5-4ms-analog-hdmi-full-hd-freesync-pls-monitor-p-BD805190

• evet bilgisayar gözlüğu varsa alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.