arkadaşlar bende göz kuruluğundan muzdaribim sürekli göz doktoruna giden biri olarak 2023 gözlerimde kuruluk adına bir sorun yoktu 2023 yılında lens kullanmaya başladım ardından gittiğim muayenede kuruluğum olduğunu söylediler lens kullanma dedi gittiğim bayan doktor ama benim bir şikayetim olmadığı için tınlamadım sonra başka bir doktora gittim depores ve göz yaşı verdi lens kullanabilirsin dedi devam etti ciddi bi şikayetim yoktu taa ki geçen sene mayıs ayına kadar artık yolda lensle yüreyemez oldum gözlerim yanıyor sulanıyor kan çanağı gibi oldu tekrardan farklı doktora gittim oda ocurin ve dryex verdi uzun süredir onları kullanıyorum eskiye nazaran şikayetlerim büyük ölçüde geçti lenste takmıyorum yazdan beri sol göz kapağımda şişlik dışında şikayetim yok sayılır oda arada düzeliyor tekrar oluyor geçeçeceğine inanıyorum doktor aynı tedaviye devam et dedi özetle kuruluğunuzun sebebini bulmanız lazım lenslerde göz dengesi bozup kuruluk yapıyor kuruluk varsa lensi bırakın aksi takdirde geçmesini beklemeyin bence çünkü sorunun kaynağını ortadan kaldırmıyorsunuz gözlükten devam sabırla tedaviye devam edin |
Bildirim