Şimdi Ara

Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
21.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle güzel konu.Şeyi merak ediyorum , o göz kapaklarını açan zımbırtı acıtmıyor mu?Gözü kırpamamak acıtmıyor mu?Sonrasında cihaz gözü takip edebilmek için göze temas ediyor galiba o acıtmıyor mu?Hadi hepsini geçtim lazer atışı yaparken de bir şey olmuyor?
    Bende epeydir düşünüyorum fakat numaralarım değiştiği için vazgeçiyorum.Aslında çok büyük bir değişiklik olmuyor ama ameliyattan sonra artmasını istemiyorum.1-2 yıl sonra tekrar gözlük takıcaksam bir anlamı kalmıyor.
    Numaralarda değişme ne kadar olabiliyor bu sınır için?
    Bir de bu işte doktor çok önemli hangi doktorun iyi olduğunu nerden anlayabiliriz?
    Son olarak göz numaraların kaç şuan?

quote:

Orijinalden alıntı: Onora

Geçmiş olsun, bence çok iyi bir iş yapmışsın :) Miyoptum, 7 yıl önce lasik ameliyatı oldum. İlk günkü ağrı ve sonraki birkaç ay ilaç kullanma zahmeti dışında hiçbir sıkıntım olmadı. Geçen bunca yıldan sonra, iyi ki yaptırmışım diyorum. Her geçen yıl daha da iyi görüyorum. Günde 12-14 saat bilgisayar başında olmamı gerektiren bir işim var ama hiçbir ekranda sorun yaşamıyorum. Kişiden kişiye değişebilir, onu da doktorunuz anlatır zaten.

En son göz muayenesi ne zaman oldunuz ve numaralarınız kaç çıktı?

• Bende de 2 derece var 1 derece falan olsa gözlük takmadan yaşamıma devam ederdim.Ama artık ilerlemesi durduğunda çizdirmek gerekli.Bakalım daha önümde seneler var hayırlısı neyse o olsun.
  • -Zımbırtı acıtmıyor gözleri. Göz kapakları bir süre sonra alışıyor ve acıtmıyor. Sorun olmuyor.

-Cihaz gözü takip etmek için göze temas etmiyor. Lazer takip ediyor gözleri.
    Zaten lazere odaklanmalısınız.
    Eğer gözde hafif titreme, kayma olursa zaten lazer takip ediyor.

-Lazer atış yapmıyor aslında. Sadece ona bakıyorsunuz. Yeşil ve kırmızı lazer geliyor onlara bakmanız söyleniyor.
    Göze damla damlatılıyor ameliyat öncesinde ve acı hissiyatınız en aza indiriliyor.

-Ameliyattan sonra gözlerin ilerlemesi aslında kişiden kişiye değişen bir olaymış.
    Aslında bu yüzden mutlaka göz numaralarının durmuş olması gerekiyor.

-Yani benim göz numaralarım 6 ya yakındı ve son 3 senedir değişmiyordu.

-Doktorların bir çok lazer ameliyatı gerçekleştirmiş olmaları sanırım iyi olduklarını az çok belirler.
    Onun haricinde bilemiyorum.

-Göz numaralarım 0.25.
    Göz numaralarını toleranslı olarak yapıyorlar. Genelde 0.25 olarak bırakılıyormuş.

• Bende 24 Şubat 2015'de Oldum,Dünya Göz Hastanesinde.Soruları Olanlar ve Bilgi Sahibi Olmak İsteyenler Facebook'dan Bana Sorabilir
    https://m.facebook.com/muhammed.yondemir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya olmuş ameliyat olalı gözün nasıl simdi

• Baya olmuş ameliyat olalı gözün nasıl simdi

• iyi gunler arkadaşlar lutfen bana yardımcı olur musunuz ben methiye onder hocamıza ulaşa mıyom enson ıstanbul dunya goz hastane sınde gorev yapıyo du ayrılmış nereye gıttın den bı bılgı vermıyo lar bana hastane den
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutlar_

iyi gunler arkadaşlar lutfen bana yardımcı olur musunuz ben methiye onder hocamıza ulaşa mıyom enson ıstanbul dunya goz hastane sınde gorev yapıyo du ayrılmış nereye gıttın den bı bılgı vermıyo lar bana hastane den

Bilemeyeceğim doktorun nerede olduğunu ben de uzun zamandır gitmedim oraya.

@ozlemece Gözlerim şuan gayet iyi durumda. Görme durumunda sıkıntı yok.
    Ama güneşe duyarlılığı ameliyat olmadan önceki zamana göre biraz daha fazla. Bu durum herkeste olmuyormuş ama.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.