Şimdi Ara

göz seğirmesi neden olabilir?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
157.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben biyerde okudum sanirimwww.dosproject.com du hatta okudugum yazının linkini buldummhttp://www.dosproject.com/category/saglikli-bilgiler/ burda magnezyum eksikliinden kaynaklandıı yazio. vücuttaki seyirmeler kalsiyum, magnezyum ve potasyum eksikliinden olurmus iyisi mi sen bi muz ye gecsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guliz90birsen

ben biyerde okudum sanirimwww.dosproject.com du hatta okudugum yazının linkini buldummhttp://www.dosproject.com/category/saglikli-bilgiler/ burda magnezyum eksikliinden kaynaklandıı yazio. vücuttaki seyirmeler kalsiyum, magnezyum ve potasyum eksikliinden olurmus iyisi mi sen bi muz ye gecsin :)
    arkadaslar göz seyirmesini sizde arastırdığınız üzere maddi hiç bir tedavi ile alakası yoık.adını koyamadıkları içinde sıkıntı stres diyorlar. bende ne alkol ne sigara ne sıkıntı hiçbiri yok çok şükür. ama göz kapagının kuyruk tarafında sağ ggöz seyirme var hemde aşırı ...araştırdım tıp dalında görüşlere başvurdum adı yok sadece sıkıntı stres yazıyorlar...dini yönüne gittim çogusu uydurma hikayeler var sakın inanmayın çünki kaynagı yok yazmıslar... peki ben size desemki marifetname isimli ibrahim hakkı erzuruminin kitabını alsanız göz seyirmesi mevzuya bi baksanız.o zaman ne demek oldugunu nanlarsınız. bu neye işaret neyi getiriyor oldugunu. marifet name 7 bilim dalında kaynak sayılmıstır. dini hocalar tarafından değil yabancı bilim adamları tarafından...ne yazdıgını buraya yazmıycam.kendiniz bakın ve inanın diye... yezülü(sht)

• quote:

Orijinalden alıntı: guliz90birsen

ben biyerde okudum sanirimwww.dosproject.com du hatta okudugum yazının linkini buldummhttp://www.dosproject.com/category/saglikli-bilgiler/ burda magnezyum eksikliinden kaynaklandıı yazio. vücuttaki seyirmeler kalsiyum, magnezyum ve potasyum eksikliinden olurmus iyisi mi sen bi muz ye gecsin :)
    arkadaslar göz seyirmesini sizde arastırdığınız üzere maddi hiç bir tedavi ile alakası yoık.adını koyamadıkları içinde sıkıntı stres diyorlar. bende ne alkol ne sigara ne sıkıntı hiçbiri yok çok şükür. ama göz kapagının kuyruk tarafında sağ ggöz seyirme var hemde aşırı ...araştırdım tıp dalında görüşlere başvurdum adı yok sadece sıkıntı stres yazıyorlar...dini yönüne gittim çogusu uydurma hikayeler var sakın inanmayın çünki kaynagı yok yazmıslar... peki ben size desemki marifetname isimli ibrahim hakkı erzuruminin kitabını alsanız göz seyirmesi mevzuya bi baksanız.o zaman ne demek oldugunu nanlarsınız. bu neye işaret neyi getiriyor oldugunu. marifet name 7 bilim dalında kaynak sayılmıstır. dini hocalar tarafından değil yabancı bilim adamları tarafından...ne yazdıgını buraya yazmıycam.kendiniz bakın ve inanın diye... yezülü(sht)

• quote:

Orijinalden alıntı: yezülü

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Benimde Sol Gözüm 1 Haftadır Sürekli Seğiriyor Ve Bu Yazıları Bile Yazarken Seğiriyor Sürekli Böyle 1 Haftadır Okula Staja Gitmiyorum Göz Kırpıyormuşum Gibi Oluyo Millet Yanlış Anlıyor Bu Yazılanların Hepsini Okudum Da Çok Sıkıntı Oluyor Sol Gözümü Çıkartasım Geliyor Vallaha O Derece Çok Rahatsızım Son 2 Yıldırda Sol Bacağım Ve Sol Bel Kısmım Sürekli Seğiriyor Cidden Sıkıntı Stres Dersler İş Uykusuzluk Yüzünden Mi Oluyor :S Çok Moralim Bozuluyor Ya .s

• quote:

Orijinalden alıntı: AfiLLi YaLnızLık

Arkadaşlar Benimde Sol Gözüm 1 Haftadır Sürekli Seğiriyor Ve Bu Yazıları Bile Yazarken Seğiriyor Sürekli Böyle 1 Haftadır Okula Staja Gitmiyorum Göz Kırpıyormuşum Gibi Oluyo Millet Yanlış Anlıyor Bu Yazılanların Hepsini Okudum Da Çok Sıkıntı Oluyor Sol Gözümü Çıkartasım Geliyor Vallaha O Derece Çok Rahatsızım Son 2 Yıldırda Sol Bacağım Ve Sol Bel Kısmım Sürekli Seğiriyor Cidden Sıkıntı Stres Dersler İş Uykusuzluk Yüzünden Mi Oluyor :S Çok Moralim Bozuluyor Ya .s

Alıntıları Göster
    genelikle aşırı derecede yorgunluk, stres ,sinir, halinde olmakla birlikte(spor sonrası kas yorgunlugu ,aşırı günsel aktivite ) ...

hastalık belirtiside olabilir mesela bel fıtıgı,als ,şeker,troit gibi rahatsızlıkların belirtisi olarakta cıkmakta bunula birlikte

Beslenme eksikliği, aşırı dozda (kafein),İlaçın yan etkileri (örneğin diüretikler, kortikosteroidler, östrojenler ).aşırı Egzersiz, Twitches (beyin seyirmesi) kasların Zayıflaması(miyopati) , zayıflık vs nedenlerde olabilir

--

Sorunları aramak için kan testleri elektrolitler , tiroid bezi fonksiyonlarının ve kan kimyası,Elektromiyogram (EMG).Sinir iletim çalışmaları.Omurga veya beyin MRG çekimleri,tahlilleri yapmak gerekir geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 6 Mart 2012; 11:57:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

genelikle aşırı derecede yorgunluk, stres ,sinir, halinde olmakla birlikte(spor sonrası kas yorgunlugu ,aşırı günsel aktivite ) ...

hastalık belirtiside olabilir mesela bel fıtıgı,als ,şeker,troit gibi rahatsızlıkların belirtisi olarakta cıkmakta bunula birlikte

Beslenme eksikliği, aşırı dozda (kafein),İlaçın yan etkileri (örneğin diüretikler, kortikosteroidler, östrojenler ).aşırı Egzersiz, Twitches (beyin seyirmesi) kasların Zayıflaması(miyopati) , zayıflık vs nedenlerde olabilir

--

Sorunları aramak için kan testleri elektrolitler , tiroid bezi fonksiyonlarının ve kan kimyası,Elektromiyogram (EMG).Sinir iletim çalışmaları.Omurga veya beyin MRG çekimleri,tahlilleri yapmak gerekir geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Ben Hiç Birşey Anlayamadım Ki Bundan :S Ama Eminim Başka Kişiler Birşey Anlamıştır .

• quote:

Orijinalden alıntı: AfiLLi YaLnızLık

Ben Hiç Birşey Anlayamadım Ki Bundan :S Ama Eminim Başka Kişiler Birşey Anlamıştır .

Alıntıları Göster
    bende sol alt gözde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

bende sol alt gözde var

Alıntıları Göster
    2 hafta vize stresi+uykusuzluk ve vizeler bitince bilgisayar +sinemaya gittikten sonra sağ alt gözümde hissettiğim durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brky1905

2 hafta vize stresi+uykusuzluk ve vizeler bitince bilgisayar +sinemaya gittikten sonra sağ alt gözümde hissettiğim durum

Alıntıları Göster
    aylar sonra sebepsizce tekrar başladı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

Alıntıları Göster
    Bende de 2 yıldır mevcut bi durum artık alıştım.
    Nasıl gectigini de biliyorum.

7 gün aşagıdakileri yaparsanız geciyor:

Bilgisayar açmayın, kitap okumayın, fazla tv izlemeyin (gözü yorucu seyler yapmayın)
    Sigara, alkol, kahve içmeyin,
    Uykusuz kalmayın.

Tekrar bu sekilde yorucu seyler yaparsanız tekrar başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 23 Ocak 2014; 23:11:41 >
  • gecen yaz uyku duzenim bozuktu ve tum gunum pcde geciyodu 1 2 gun bendede oldu ama geceli cok oldu,uyku duzeni onemli olmasi lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojiito

gecen yaz uyku duzenim bozuktu ve tum gunum pcde geciyodu 1 2 gun bendede oldu ama geceli cok oldu,uyku duzeni onemli olmasi lazim
    bende de 3 haftadır felan oluyor sanırım, çok sinir bozucu durum

işyerine 1 hafta, bütün üretim benim üstüme kaldığında (40 gündür çalışanım, halen işi öğrenen) iki gözüm de seğiriyordu.

şimdi biraz rahatladım ama sol gözümün alt kapağı halen seğiriyor, durduramıyorum.

iş stresim çok fazla maalesef, günlük 6 ile 7,5 saat arası uyuyorum, stresten haftasonları dahi 7-7,5 saat uyuyabiliyorum, eskiden (öğrenci iken) 10-11-12 saat normalimde

sol gözüm daha zor görüyor gibi hissediyorum, göz kapağım çevresini alta doğru gerdirince rahatlıyorum. Uykudan kalkınca da belli süre rahat oluyorum.

DELİ OLACAĞIM!.. bir taraftan da korkuyorum bir sıkıntı varsa diye.

Çok fazla meyve yemem ama muz yerim haftada 1-2 tane. Potasyum varmış.
    Sütü, sahlep ile içerim haftada 1-2 gün yine.

bu cumartesi özel göz polikliniğine gideceğim, hayırlısı.

• Bende de oluyor bir aydır. Sanırım çözümü yok. Geçmesini beklemek en iyisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReTRo-Asi

valla 1 haftadır benimde sol göz kapagımda var çok sinir bozucu bir durum yarın doktora gidicem

Geçmiş olsun,
    Bende de aynı sorun var doktor ne dedi?
  • Stres kaynakli gecmesini beklemekden baska care yokmus
  • yıllar sonra bende yeniden başladı bu sefer kafaya takmamaya çalışıyourum en son kafaya taktığımda 6 ay sürmüştü
  • Arkadaşlar sabahları kahvaltıda kahve içiyordum.
    Kahveyi kestim seğirme gitti kesin ondan mı geçmiştir bilmiyorum ama etkisi olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

Hocam en sonunda sebebini bulabildiniz mi?

2 aydır kafayı yedim saniyede 5 kere olacak şekilde titreme yapıyor sağ gözüm açıkken.

Günde 8 saat uyuyorum.
    Yanlış anlaşılma olmasın zenginlik ya da bir şey belirtme gibi amacım yok, bu hastalık geçsin diye parayı bol keseden harcıyorum.
    B12 vitamini eksikliği için midye dolma alıp yiyorum.
    Magnezyum ve E vitamini eksikliği için kuruyemiş (ayçekirdeği, fındık vs) yiyorum.
    Süt ve süt ürünlerini hiç sevmem günlük ihtiyacımı da alamam genellikle, bu yüzden pudinge yöneldim puding ile kalsiyum ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum. Aynı zamanda bademden de kalsiyum almaya çalışıyorum.
    Her gün doğal maden suyu içmeye çalışıyorum.
    Bugünden itibaren sorun D vitamini eksikliğiyse diye öğle saatlerinde 10-15 güneşlenmeyi düşünüyorum.

Vallahi kafayı yiyeceğim. Çözemedim, bilgisayar sorunu gibi değil sorunu bulup çözümü pat diye uygulayıp geçiremiyoruz.

• Hocam sebebini bilmiyorm ama geçti çok şükür kafaya taktıkça geçmediğini düşünüyodum nitekim artık umursamıyorum ve geçti.
  • Gözümün açık olduğu her saniye, saniyede 5 kere titriyor olması, aynada bakınca sinirimin bozulmasına sebep oluyor. Neyse ben yukarıda yazdığım gibi her önlemimi alayım da belki bir işe yarar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.