Şimdi Ara

Göz tembelliği askerlik muaf durumu yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasım 20 ve sol gözümde göz tembelliği var görme oranı 10/3 yada 100/30 yani %70 gorme kaybı var askeden muaf oluyormuyum yoksa gidiyor muyum ? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim simdiden tessekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Askere gitmekten mi korkuyorsun?

• Konuyu farkrli yere cekme. Muaf durumu var dediler bilgi almak icin sordum. Yoksa gidicem varsa ona gore duzenimi kurcam

• quote:

Orijinalden alıntı: 5küheylan2

Yasım 20 ve sol gözümde göz tembelliği var görme oranı 10/3 yada 100/30 yani %70 gorme kaybı var askeden muaf oluyormuyum yoksa gidiyor muyum ? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim simdiden tessekkurler

göz tembelliği olduğundan öncelikle emin olunuz.
    aynı tanı banada konuldu, sonunda gözümde keratokonus çıktı , ilk başta yanlış tanı koymuşlar.
    keratokonus çoğunlukla göz tembelliği ile karıştırılıyor, uyarayım istedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantum_aso

quote:

Orijinalden alıntı: 5küheylan2

Yasım 20 ve sol gözümde göz tembelliği var görme oranı 10/3 yada 100/30 yani %70 gorme kaybı var askeden muaf oluyormuyum yoksa gidiyor muyum ? Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim simdiden tessekkurler

göz tembelliği olduğundan öncelikle emin olunuz.
    aynı tanı banada konuldu, sonunda gözümde keratokonus çıktı , ilk başta yanlış tanı koymuşlar.
    keratokonus çoğunlukla göz tembelliği ile karıştırılıyor, uyarayım istedim...

Okulda engelli bi arkadas vardi. Gozume sert bi cisimle vurmustu saka yapcam diye. Doktora gittiimde goz tranvasi gecirmis flan dediler sonra goz temblligi sonucu koyuldu.

• Konu çok olmuş açılalı, ama benzer durumda olanlar için ben söyleyim.

Göz tembelliği problemim var. Sol gözümde görme kaybım %80, ama paşa paşa gayet güzel askerliğimi yaptım, muayenede de yapabilir raporu verilmişti, bilginize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve çürük alma durumu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.