Şimdi Ara

Göz yormayan aydınlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafın çekildiği yerde led ampullerden takılı. Oldukça beyaz v net ışıtıyor. Aydınlatma arkadaş olduğu için testin üstünde gölgem oluşuyor. Masa lambası oldukça parlak ışıtıyor. Bu yüzden uzun sürede gözlerim yoruluyor. Led veya şerit ledle ışıtmayı planlıyorum masayı. Fikirlerinize ihtiyacım var :)

Göz yormayan aydınlatma

• resim çok büyük olduğu için, anlaşılamıyor. masanı görebilmek için, yeni sekmede açmak zorunda kaldım. bir dahaki sefere, simage komutunu kullan.

sorununa gelirsek, en basit ve ucuz çözüm, masa lambasına düşük güçlü ampul takma olur. şerit led konusunda ciddiysen, besleme kablosunun geçiş deliğini, rafın altına yakın yerden delmeni tavsiye ederim. kablonun geçebileceği ufak bir delik, eğer dolabı duvara çok fazla dayamıyor isen, estetik görünebilir.(elo işçiliğin iyise öneririm. aksi halde, bir buat deliği, daha iyi olur.)

ledelre gelirsek, ben klavyeyi üstten aydınlatmak için, 12 ledli bir sistem kullanıyorum. en alttaki rafın yüksekliğine baktığımızda, çok fazla ledin gerekli olacağını sanmıyorum. göz kararıyla hesap yapmak istersen, kullanacağın şerit ledin, küçük bir parçasını, rafın ortasına yerleştir. zemini nasıl aydınlattığına bakarak, şerit ledi yerleştirirsin. yada, dialux isimli programı kullanarak, çalışma masanın aydınlatılmasını simüle edebilirsin.

• Hocam resmi "s image" kodu içine alırsan daha düzgün görünecek
  • Masa lambana 8 Watt Sarı renkte kompakt floresan(tasarruflu) ampul bağlarsan gözünü yormaz. Bu ampul kısa olduğu için masa lambandan dışarı çıkıp parlama yapmaz. Osram veya Philips'de var söylediğim ampul, büyük marketlerde bulabilirsin. Ama kısa olmasına dikkat et.

Saygılar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.