Şimdi Ara

Göze hoş gelmesi açısından iPhone X hangi renk olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
21.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Giansello

Ben de siyahın bütünlüğünden yanayım fakat X de durum biraz daha farklı. Space Gray tam siyah olsa bütünlük açısından vazgeçilmez olurdu ama tam siyah değil. Tam gri de değil siyaha yakın bir tonu var bildiğim kadarıyla. Beyaz uzun süre sonra hoşuma gitti. Belki tercihim beyaz olur bilemiyorum bu konuda kararsızım. Ben gözüme hoş gelmesi açısından renklere biraz fazla önem gösteririm.

X başlı başına tasarım anlamında hoşuma gitmediği için bir şey diyemiycem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space grey tabikide

• Evet beyler bir çok inceleme videosu yayınlandı artık. Bir değişiklik yapıp Silver alacaktım ama siyahın her zaman daha iyi olduğunu gördüm videolardan. Henüz tam karar veremedim. Silver da iyi duruyor. Siz ne diyorsunuz? Aramızda X alan rengi hakkında yorum yapacak arkadaş çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Evet beyler bir çok inceleme videosu yayınlandı artık. Bir değişiklik yapıp Silver alacaktım ama siyahın her zaman daha iyi olduğunu gördüm videolardan. Henüz tam karar veremedim. Silver da iyi duruyor. Siz ne diyorsunuz? Aramızda X alan rengi hakkında yorum yapacak arkadaş çıkar mı?

başta sizin gibi düşünüyordum kutu açılış videolarını izlediyseniz beyazın etrafındaki metal çerçeve çok şık duruyor. Spacegrayde orası bile koyu renkte kendini belli etmiyor metal.ayrıca siyah çok çabuk kirleniyor
  • 7 plus 128gb kullanan birine X’i önerirmisiniz yoksa seneye ki modelimi almasını tavsiye edersiniz

• spacey grey bütünlük açısından kesinlikle daha iyi hem ekranın siyahlığı nemde kamera çıkıntısında ki renklerin siyah olması beyaz renkte çok sırıtma yapıyor space grey bu sırıtmayı baya kapatıyor renk bütünlüğü oluştuğu için ama bu biraz zevk meselesi sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • X Space Gray sipariş ettim, inşallah renginden dolayı pişman olmam. Sonradan kafamın karışmasını istemiyorum, belki stokta siyah yoksa beyazı da kabul edebilirim. Ama önceliğim siyah renginde.

Sizler hangi rengi tercih ettiniz?
  • beyaz

• Fikirlerinizi alalım? Renklere takılan arkadaşlar buyurun
  • nereden sipariş verdiniz?
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    Ben kesinlikle önermem çünkü iPhone X 5.8 inç olmasına rağmen ekran kullanım alanı olarak Plus versiyon hala önde.
    Kesinlikle 5.8 inç denmesi pazarlama stratejisidir.
  • 6K verdikten sonra isterse uzay pembesi olsun o telefonun göze kötü gelme şansı yok.

• PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Bende incelemelerden sonra gereksiz masraf olduğunu düşündüğüm için almaktan vazgeçtim belki seneye ki iphone 11 olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.