Şimdi Ara

Göze hoş gelmesi açısından iPhone X hangi renk olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
21.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedenleri ile belirtirseniz daha iyi olur. Tasarım alacağımız cihazlarda ki olumlu karar oranını büyük ölçüde belirliyor. Yani çoğumuz göze hoş gelen rengi, tasarım modelini seçerek alıyor. iPhone X sizce hangi renk olmalı? Şahsen Jet Black gibi muazzam bir renk olmadığı ve bütünlük açısından ele aldığımızda Space Gray renk daha ağır basıyor. Şöyle de bir durum var; Apple tanıtımlarında iPhone X sürekli beyaz. Bunun anlamını bilen var mı?

Kararsızdım ama seçimimi büyük ihtimal Space Gray'dan yana kullanacağım. Siz de yorumlarınızı belirtin, fikir alışverişinde bulunalım.

dipnot: konu dışına çıkacaklar hiç zahmet etmesinler. Bizim olayımız beğendiğimiz renk ve ne kadar şık gözüktüğü.

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    Tek derdin rengi olsun kardeş o telefonu umarım TR den alacak kadar enayi değilsindir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space gray rengi kusura bakmasın ama leşşş olmuş hem iphone 8de hemde x serisinde camla beraber berbat görünüyor. Nerde o gecen 7 serisindeki jet black mat siyah... en azından iphone 4s kasasının arkası gibi olmalıydı rengi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıtımlarda beyaz renk kullanıyor,çünkü beyaz genele hitap eden bir renk
    arabalardaki gibi düşünelim,beyaz renk daha çok tutuluyor
    ama cihazın arkası parlak olduğundan beyaz renkte hoş durmaz diye düşünüyorum
    siyah alsanız çok daha ağır ve hoş durur ama bu seferde siyah renk çizikleri filan çok belli ediyor
    gold rengi vardı sanırsam,o da çok şık durur,ünlüler genelde gold renk iphone alıyor :)
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    iPhone X sadece Siyah ve Beyaz renklerle çıktı. Ben beyaz tavsiye ederim, beyazı çok sevdiğim için. Bilginiz olsun, Beyaz X'un önü siyah, AMOLED ekran ile bütünleşsin diye. Bence çok güzel duruyor. Beyaz alın derim. Hem parmak izlerini de az gösterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam Türkiye'den alınır mı hiç. Kesinlikle öyle bir hata yapmam. Kimse yapmamalı. İmkanı olmayan bile ne yapıp ne edip yurtdışı almalı. En iyi boykot yurtiçi cihazlarını almamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Yok be hocam Türkiye'den alınır mı hiç. Kesinlikle öyle bir hata yapmam. Kimse yapmamalı. İmkanı olmayan bile ne yapıp ne edip yurtdışı almalı. En iyi boykot yurtiçi cihazlarını almamak.

Türkiye'de satış fiyatı 5500 tl olacak desek, yurt dışı ürün -kayıt maliyeti vs dahil olunca- ne kadara malolur yaklaşık?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satış fiyatının 5.500 olacağına ihtimal vermiyorum. Şuan Avrupa'da 1350 euro olan bir cihaz Türkiye'de 5.500 olamaz. Ama keşke olsa, belki Apple Türkiye şaşırtır bizi(hiç sanmıyorum) 5.500 TL yapar. Kısacası Türkiye'de bu cihaz oldukça pahalı olacak. O yüzden yurtdışına yönelmeye bakın. Mesela Dubai ABD'den sonra iPhone'u en ucuz satan ülke.
  • yurt dışından getirilen cihazların uyum sorunu olursa ne olacak peki?Ben tr den almayı düşünüyorum.Bu arada giansello siz de ip7 varken iphone x almak çok gereksiz.Zaten rengini de beğenmemişsiniz.
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den alacaklara hakaret etmezsen sevinirim.Yurt Dışına çıkan bir tanıdıgım yada akrabam yok ve 5 milyar olursa Türkiye'den alırım yada İphone 8 plus alırım.
  • 6000 binden türkiye ye girer bide 36 ay vadeyle alınınca rahat 7000 bini bulur belkide 7250 harika cihaz ama bunlarda ülkenin gerçekleri yapcak bişey yok

• Ben dolar yeşili diyorum.

• Evet siyah mı beyaz mı arkadaşlar? Ne diyorsunuz?
  • Bende space gray 6s var. Belli bir zaman sonra siyahtan ruhum daraldı. Ben beyaz alırdım.

• cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Bende de Jet Black vardı. İnanın o renk bütünlüğünden dolayı hiç sıkılmadım. 1 yıldır da kullanıyordum. Acaba X i beyaz mı alsam hangisi güzel duruyor diye düşünüyorum. Apple'ın ısrarla reklamlarında beyaz kullanması da dikkatimi çekti doğrusu
  • Siyah ve tonları her apple cihazını daha premium gösterdiği kesin ve tercihim her zaman siyah olur. Yani space grey.
  • Gösteriş ve hava atmak için syah beyaz normal kullanim için siyah kafi..

• Bunca yıllık siyah severim, ilk defa beyazı beğenmeye başladım. Ama hala kararsızım renk seçimi için. Beyaz inci beyazı gibi duruyor sanki

Sizler ne diyorsunuz?

Göze hoş gelmesi açısından iPhone X hangi renk olmalı?
  • Beyaz renk, ekran açıkken daha bir hoş görünür. Siyah ise ekran kapalı halde masada çok klas görünür. Benim düşüncem bu.

• lonelas kullanıcısına yanıt
    Ben de siyahın bütünlüğünden yanayım fakat X de durum biraz daha farklı. Space Gray tam siyah olsa bütünlük açısından vazgeçilmez olurdu ama tam siyah değil. Tam gri de değil siyaha yakın bir tonu var bildiğim kadarıyla. Beyaz uzun süre sonra hoşuma gitti. Belki tercihim beyaz olur bilemiyorum bu konuda kararsızım. Ben gözüme hoş gelmesi açısından renklere biraz fazla önem gösteririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.