Şimdi Ara

OnePlus Watch 3 daha büyük ve parlak ekranla geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OnePlus Watch 3 daha büyük ve parlak ekranla geliyor
    Uzun kullanım süresi, hassas konumlama desteği, dış ortamlarda yüksek görünürlük sunan ekran, check-up tarzında kullanıcı sağlığı analizi gibi özelliklerle OnePlus Watch 3 akıllı saat modeli resmiyet kazandı. 

OnePlus Watch 3 özellikleri ve fiyatı

OnePlus Watch 3 akıllı saat modeli 1.5 inçlik LTPO AMOLED ekranla geliyor. 2200 nit parlaklığa ulaşan ekran, aydınlık ortamlarda etkili bir görüş sağlıyor. Kenar kısımdaki hareketli taç tekerleği daha kolay gezinti sunuyor. 

Ayrıca Bkz.OnePlus 13 Mini geliyor: 6.000mAh batarya, kompakt gövdeye sığdı

Snapdragon W5 yongası ile daha akıcı bir sistem sunulurken, WearOS 5 işletim sisteminin yanında hafif görevler için gerçek zamanlı bir işletim sistemi daha bulunuyor. 32GB kapasite özellikle müzik severler için ideal.

60 saniyelik check-up özelliği, aldığı verilerle nabız, kandaki oksijen, sıcaklık, uyku kalitesi ve kalp sağlığı hakkında hızlı bir bildirim yapabiliyor. 100 farklı spor modunu destekleyen saat, dairesel GPS anteni ile daha doğru konumlama sağlıyor.

Tek şarj ile standart kullanımda 5 gün kullanılabilen saat, yoğun kullanımda 2 günlük süre sunuyor. Tasarruf modu ise bu süreyi 16 güne çıkarıyor. OnePlus Watch 3 akıllı saat modeli 349 Euro gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/18/oneplus-watch-3-launched-globally/

• Çok çok iyi duruyor. Resmen Huaweinin Wear Os 5 versiyonu gibi. Amerikalilar 220 dolardan satin almaya başlamış. Keşke ulkemizde de 8000 lira altı bot fiyattan çıksa. Eksikleri
    -Su geçirmelikte örneğin başka saatlerdeki 100m veya IP69 yok, standart 5 atm IP68 var.
    -Software update sadece 2 yil destek
    -Kablosuz Sarj Yok
    -Kasa aslinda çelik, titanyum olan sadece öndeki halka
    -İzlediğim kadariyla sensörler
    iyi olsa da çok az sapma var
    -Body composition gibi samsungtaki özellik yok
    -ECG halen cok limitli ulkelerde

Bunu yaziyorum ama aslinda cok çok onemli bir eksisi yok cihazın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oneplus watch 2 kullanıyorum, hibrit işlemcisi sayesinde şarjı gerçekten iyi gidiyor ve çok şık saat. Yurtdışı imkanı olana tavsiye ederim, fiyatları makul..

• Cok guzel saat olmus valla. WearOs saatlerin en buyuk eksigi olan batarya suresine de care bulmsular.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.