Hemen hemen her gün aynı mekanda oluyorum ve daha önce hiç dikkatimi çekmeyen orada çalışan bir bayan vardı ben arada ona bakardım ama istem dışı olarak sohbet gereği gözüm ona kayardı ve bu çok kısa bir süre olurdu saniyelik olaydı ve daha sonra aradan yaklaşık bir hafta geçti ve o bayan ile artık çok sık sık göz göze gelir olduk ve kaçamak bakışlar aralardan beni görmek için gizli bakışlarını yakalamaya başladım ve bende ona bakmaya başladım ve artık öyle bir hale geldiki arada sohbet etmeye çalıştığımda utangaç bir tavırla benimle sohbet ediyor ve sohbetin ardından o yüzündeki mutluluğu göre biliyorum ve bu mutluluk beni bazı acabalara sürüklüyor kız acaba benden hoşlanıyor mu yoksa ne bilim artık bende ondan hoşlanmaya başladım devamlı gözleri üzerimde kaçamak bakışlar ve utangaç tavırlar benim elimi kolumu bağlıyor acaba diyorum benden hoşlanıyor mu yoksa sıradan bir durum mu? evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen ciddi yorumlar olsun çünkü en kısa zamanda kızı tutup her an nikah masasına oturta bilirim :D