Şimdi Ara

Gözlerimi çok ağrıtıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla benim denediklerimin hepsi 700 civarındaydı. o fiyata hangisi iyi bilmiyorum.

vp247t seçebilirsiniz eğer hdmi önemli değilse.

ama 1 sene sonra değiştirmezler ancak satabilirsin belki başkasına.

genel olarak göz sağlığı için mavi ışık filtresi ve flicker free(titreşimsiz ekran) özellikli monitörlere bakmanız lazım.

o fiyata arama kriterleriniz bunlar olsun, mavi ışık filtresini ben kullanmıyorum mesela ama flicker freenin mutlaka ama mutlaka olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

gözlük kullanıyor musun? benim işimi görüyor flux format attıktan sonra resmne gözlerim yanıyor flux bi nebze olsun rahatlatıyor

eğer msi ekran kartı varsa onunda flitresi var tavsiye ederim

MSI ın filtresini nasıl açabiliriz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

valla benim denediklerimin hepsi 700 civarındaydı. o fiyata hangisi iyi bilmiyorum.

vp247t seçebilirsiniz eğer hdmi önemli değilse.

ama 1 sene sonra değiştirmezler ancak satabilirsin belki başkasına.

genel olarak göz sağlığı için mavi ışık filtresi ve flicker free(titreşimsiz ekran) özellikli monitörlere bakmanız lazım.

o fiyata arama kriterleriniz bunlar olsun, mavi ışık filtresini ben kullanmıyorum mesela ama flicker freenin mutlaka ama mutlaka olması lazım.

Satarken de goz sagligi felan diyip satmislardi hocam.ayrica goruntu gidip geliyor ara sira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum msi gamin app kur pcne sonra orda göz simgesi var adı eye rest tıkla ona göz dinlendirme moduna al
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    valla hocam dikkatli olup araştırmak lazım. satıcılara güven olmaz.
  • xako X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum ne Hocam buldun mu yeni ekran veya aldıysan tavsiye eder misin? Bende yeni bir tane almak istiyorum 600-700 civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySjiX

Son durum ne Hocam buldun mu yeni ekran veya aldıysan tavsiye eder misin? Bende yeni bir tane almak istiyorum 600-700 civarı.

daha götürmedim hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.