Şimdi Ara

Gözlüğümü nasıl temizlemeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ju5763

Herkese tşk de kafam çok karıştı biri sıvı sabun diyor biri havlu biri peçete biri tuvalet kağıdı en sağlıklısını öğrenmek istiyorum camı çizmemek için beraberinde verilen bez etkili olur hrld.Sabun olayına sıcak bakmıyorum en iyisi o bezi nemlendirip hafif bir şekilde bastırmadan silmek geldi bana.

Bezi nemlendirde gözlüğü nasıl temizlemeyi düşünüyorsun.Hiç yıkamadan etmeden pis pis takarsan gözün mikrop kapabilir.Sıvı sabun 1 senedir kullanırım bi sorun olmadı ama sert havlular çizer doğru.Peçeteyle kurula bence.
  • kolonyadaki alkolun zararlı bir etksi olabilir mi ki uzun vadede kolonya yerine suyla temizleyip sonucu yazarım teşşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

quote:

Orijinalden alıntı: ju5763

Herkese tşk de kafam çok karıştı biri sıvı sabun diyor biri havlu biri peçete biri tuvalet kağıdı en sağlıklısını öğrenmek istiyorum camı çizmemek için beraberinde verilen bez etkili olur hrld.Sabun olayına sıcak bakmıyorum en iyisi o bezi nemlendirip hafif bir şekilde bastırmadan silmek geldi bana.

Bezi nemlendirde gözlüğü nasıl temizlemeyi düşünüyorsun.Hiç yıkamadan etmeden pis pis takarsan gözün mikrop kapabilir.Sıvı sabun 1 senedir kullanırım bi sorun olmadı ama sert havlular çizer doğru.Peçeteyle kurula bence.

sıvı sabunda olabilir gerçi iyi durulamak lazım sonra ama ıslak mendille de olabilir gibi geliyor bana

• Atletine sil ince pamuklu kaygan
  • 2 cama da detarjan döküp elinle yay. Suyun altında ovalamaya devam et detarjan gidene kadar. Daha sonra camlar üzerindeki damlacıkları suyun altına tutarak kenara gelmesini sağla ve kenardaki su damlalarını peçete ile temizle.
  • En iyi temizleyeci Protex sıvı sabun..

Öncelikle parmaklarınızı iyice yıkayın.Kimi insanın teri yağ gibi oluyor,cam'da leke bırakabilir.
    Pirinç tanesi büyüklüğünde Protex sıvı sabun,baş parmak ve işaret parmağı ile köpürtülür.Gözlük camına uygulanır.Sonrasında ise suyun altına tutulur.Protex'in en güzel yanı cam'da su tanecikleri ve leke birakmaması..Zaten suyun altına tutunca cam'daki bütün köpük temizleniyor ve bezle kurulamaya bile gerek kalmıyor.Ola ki birkaç su taneciği gözlük camında kaldı,bezle silmeyin.Üfleyip,su tanecikleri cam kenarına gelince elinizle suyu silin.

Zaman içinde her gün yapmaya alışan kişinin, gözlük camını temizlemesi 20 saniye sürer.
  • Sana kral tüyo; sirke ile sileceksin. anne tavsiyesi süper oluyo var ya cam gibi
  • Yıllardır gözlük kullanıyorum ama hala nasıl temizleneceğini çözebilmiş değilim.
  • Bu son sözüm sana ! Camlara çok az sıvı sabun alacaksın iki parmağınla güzelce ovuşturacaksın ardından ovuşturarak durulayacaksın, en son üstünde damlalar kalacak ya, onlarıda sızıntı diyecek kadar az olan suyun altına tutup güzelce aldıracaksın!! bu işlem bittikten sonra hiç bir cisimle silmeyeceksin !!! sadece yapacağın gözlüğünü 1-2 dk suyu sarksın diye masanın üstüne koymak!!
  • Cama tükür sonra sil..Bu sayede cam ısı değişimlerinde psulanmaz..
  • 9 senedir gözlük kullanıyorum ilk başlarda özenle silerdim sonradan alısıo insan hiç silmıosun...
  • yazayım da kaybolmasın
  • Yala geçer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.