Şimdi Ara

Gözlüğümü nasıl temizlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa numaralı gözlük aldım bir süre sonra verilen bez ile ilk defa sildiğimde buğu gibi lekeler oluştu gözlükte .Sildikçe de geçmiyor.Gözlüğü temiz bir şekilde nasıl temizlerim.cama su değdirmemin bir sakıncası var mıdır arkadaşlar?

• bende yeni başaladım numaralıya sana tavsiyem sabun ve suyu kullanak cizmeden yıkamak ve silmek için ise genel bezleri kulanma en iyisi bildiğim selpaklar tavsiyeme uy sonucu söyle...
  • ben çamaşır makinasında temizliyorum
  • @Haa?
    Act your age..

@$$kingodisco$$
    tamam bi deneyim yalnız beraberinde verdikleri bezi hafif nemlendirerek temizlesek nasıl olur ikisini de denicem.Başka alternatifi olan?
  • kolonya ve kağıt peçete ile sil. ben 8 senedir öyle yapıyorum
  • sabun,kolonya gibi şeyler asla kullanma sabun daha fazla iz yapar :D
    Gözlüğü sana tavsiyem kağıt mendil veya gözlük temizlemek için özel bezlerle temizlemendir.
    Eğer yağ lekesi yoksa ve fazla kirli değilse ilk önce hohlayacaksın cama sonra sileceksin.
    Eğer yağ lekesi vs. varsa çok az bulaşık detarjanıyla camları iyice durula sonra hohlayıp sil.
    Gözlüğün en temiz olduğunu anlamak için karanlık bir odada monitöre tutmak en uygunudur.Mümkünse google sayfası açık olsun.
  • bak bu dediğimi her zaman yapma ama kolanya yada asetonla temizle özellikle aseton çok işe yarar normal olarakta gözlüğe hohla camlar buharlaşsın sonra penye gibi birşeye yada gözlüğün yanında verilen o yumuşak beze sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

sabun,kolonya gibi şeyler asla kullanma sabun daha fazla iz yapar :D
    Gözlüğü sana tavsiyem kağıt mendil veya gözlük temizlemek için özel bezlerle temizlemendir.
    Eğer yağ lekesi yoksa ve fazla kirli değilse ilk önce hohlayacaksın cama sonra sileceksin.
    Eğer yağ lekesi vs. varsa çok az bulaşık detarjanıyla camları iyice durula sonra hohlayıp sil.
    Gözlüğün en temiz olduğunu anlamak için karanlık bir odada monitöre tutmak en uygunudur.Mümkünse google sayfası açık olsun.

Çok sağol arkadaşım
  • Sabun bile olsa kimyasal kesinlikle kullanma. Gözlüğün toz ve parmak izi olduğunda yalnızca penye veya microfiber temizleme bezi; yoksa tuvalet kâğıdı kullan.

Yağ olursa tuvalet kâğıdı ile camları kuru sil, sonra nefesinle buğu yapıp başka bir tuvalet kâğıdı kullanarak sil.

Gözlükleri bu şekilde temizlek en doğrusudur, diğer tavsiyelere kulak asma. Bazen gözlük terden, eldeki yağdan kirlenebilir; o zaman da yalnızca su ile yıka, havluya kurula, tuvalet kâğıdı ile sil.
  • Gömleğimle siliyorum 4 senedir bişi olmadı

(Kırılmaları dışında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Sabun bile olsa kimyasal kesinlikle kullanma. Gözlüğün toz ve parmak izi olduğunda yalnızca penye veya microfiber temizleme bezi; yoksa tuvalet kâğıdı kullan.

Yağ olursa tuvalet kâğıdı ile camları kuru sil, sonra nefesinle buğu yapıp başka bir tuvalet kâğıdı kullanarak sil.

Gözlükleri bu şekilde temizlek en doğrusudur, diğer tavsiyelere kulak asma. Bazen gözlük terden, eldeki yağdan kirlenebilir; o zaman da yalnızca su ile yıka, havluya kurula, tuvalet kâğıdı ile sil.

Bu arkadaşın dediğine uyma tuvalet kağıdı camı çizer ! ayrıca penye yada fiber bezlerde çizebilir! en doğrusu sadece sıvı sabunla üzerinde ki damlaları aldıracak şekilde yıkamaktır!! zamanla nasıl yıkayacağını öğrenir ve kavrarsın zaten!!

• En ince mikrofiber bezle temizleyebilirsin
  • Gözlükçünün verdiği bezi bi güzel ıslat ardından suyun altında gözlüğü bezle sil.Ardından kalan su damlacıklarını peçete ile çek.
  • Ben yıllardır musluğun altına tutup heryerini suyla ıslattıktan sonra peçete ile siliyorum bi sorunda olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouljaBoy -- 4 Ekim 2009; 19:00:51 >
  • Sıvı sabun ile yıkıcaksın sonra havluyla sil.Doktor önerisidir.
  • sabunlu ılık su ile yıka,yumuşak havlu ile sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

Sıvı sabun ile yıkıcaksın sonra havluyla sil.Doktor önerisidir.

Sende o doktorun dediği havluya silme olayını bırak artık çizersin camı! sadece Sıvı Sabunla yıkayıp suyla durulayacaksınız!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: act48

quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

Sıvı sabun ile yıkıcaksın sonra havluyla sil.Doktor önerisidir.

Sende o doktorun dediği havluya silme olayını bırak artık çizersin camı! sadece Sıvı Sabunla yıkayıp suyla durulayacaksınız!!!

Anlamadım neyle silecem?
  • Herkese tşk de kafam çok karıştı biri sıvı sabun diyor biri havlu biri peçete biri tuvalet kağıdı en sağlıklısını öğrenmek istiyorum camı çizmemek için beraberinde verilen bez etkili olur hrld.Sabun olayına sıcak bakmıyorum en iyisi o bezi nemlendirip hafif bir şekilde bastırmadan silmek geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

bak bu dediğimi her zaman yapma ama kolanya yada asetonla temizle özellikle aseton çok işe yarar normal olarakta gözlüğe hohla camlar buharlaşsın sonra penye gibi birşeye yada gözlüğün yanında verilen o yumuşak beze sil

18 senedirgözlük takıyorum ve kendi gözlüğümü kendim temizlemeye başladığımdan bu yana hep kolonya ile temizlerim. Kolonya ve pamuklu atlet (isteğe göre kilot da kullanabilirsin) ile temizlerim, ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. En iyi cam temizleme yolarından biridir. camı tertemiz yapar. Sakın selpak falan kullanma. Camı çizersin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.