Şimdi Ara

saçlarımın yönünü nasıl değiştiririm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
39.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugüne kadar saçlarımı hep sola yatırdım ama kafamın sağ tarafında "saç döneri" denen şeyden var. ve saçlarımı hep sola yatırmamdan dolayı saç uçlarım o yönde kıvrılıyor sağa yaptığımda düzgün şekil almıyor. ama sağa yatırdığımda döneri kapatmış oluyorum. saçlarımın buna alışmasını nasıl sağlarım o yöne şekil almasını nasıl yaparım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saçın Yönünü Değiştirme: Bir Kılavuz

Saçın doğal çıkış yönü genetik olarak belirlenir ancak bazı teknikler uygulayarak yönünü değiştirmek mümkündür.

Saç Ayrımı Çizgisi Nasıl Değiştirilir:

• Islak saçları tara: Saçlarını yıkadıktan sonra ıslakken taramak, doğal ayrık çizgisini bozar.
    • Ayrım çizgisini yeni yere tara: Islak saçlarını yeni istediğin ayrım çizgisi boyunca taramaya başla.
    • Saç kurutma makinesi kullan: Saçlarını yeni ayrım çizgisi boyunca kurutmak, yeni yönün sabitlenmesine yardımcı olur.
    • Saç spreyi uygula: Yeni ayrım çizgisini sabitlemek için saç spreyi kullan.

Saç Yönü Değiştirme Erkek:

• Saç kesimi önemlidir: Saçlarını yeni yönde uyumlu bir şekilde kestiren kuaförleri tercih et.
    • Saç kurutma makinesi hileleri: Saçlarını yeni yönde ıslakken kurut ve saç kurutma makinesinin tarağı yeni yöne doğru kullan.
    • Jeli yeni yöne doğru uygula: Saç jelleri, saçın yönünü şekillendirmek ve sabitlemek için kullanılabilir.

Saç Yönünü Değiştirme Kadın:

• Bigudiler: Saçlarını yeni yönde bigudilemek, yönün sabitlenmesine yardımcı olur.
    • Saç maşası: Saç maşasını yeni yönde kullanarak saç uçlarının yönünü değiştirebilirsin.
    • Saç düzleştirici: Saç düzleştiriciyi yeni yönde saçlarına doğru kaydırarak yönlerini değiştirebilirsin.

Bu tekniklerle sabırlı ve tutarlı bir şekilde saçının yönünü zamanla değiştirebilirsin. Ancak saçının doğal çıkış yönünü tamamen değiştirmek zor ve uzun bir süreç olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • belki kendiliğinden döner. nedemişler: keser döner sap döner gün gelir saçın sağa döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodadı:tyln

belki kendiliğinden döner. nedemişler: keser döner sap döner gün gelir saçın sağa döner.

gün olur devran döner horoz domalır tavuk şeyeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

belki kendiliğinden döner. nedemişler: keser döner sap döner gün gelir saçın sağa döner.

yav he he
  • Yıkadıktan sonra fön falan, anca öyle başka çaresini ya yok ya da ben bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

d.malır kısmını sansürlemedin, g.mer kısmını sansürledin?

Gerçi niye sansürledim ki ben de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 12 Şubat 2012; 17:08:35 >

• Fön
  • Saçını çok kısa kestir 3 numara filan hatta yapabiliyorsan 0'a vur uzarkende hep sağa yatır o şekilde alışır ...
  • Aynı benim saçım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sispanzer

Fön

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Saçını çok kısa kestir 3 numara filan hatta yapabiliyorsan 0'a vur uzarkende hep sağa yatır o şekilde alışır ...

@sispanzer

sürekli fönle de uğraşılmaz ki hem apaçi gibi durur. kurutma makinesiyle o tarafa yatırıp tarasam, sonra da biraz waxla şekil versem olabilir diye düşünüyorum. ama sorun şu ki saçlarım uzadığında şekil vermiyorum kendi yıkadıktan sonra yatıyor. sarı düz saçlarım var o yüzden hep uzatıyorum. yaza kadar sağa yatırsam uzadığında kendiliğinden sağa yön alır mı ??

@duygusal-adam

dostum 3 numara kestirmem çok zor çünkü kulaklarımdan memnun değilim ve kısa saçtan nefret ediyorum. lise 3. sınıftayım okul bittiği gibi saçlarımı kestirmemek üzere hep uzun tutmayı düşünüyorum. ve saçlarımı çok beğenen insan var tek sorun bu döner. kısayken şekil almıyor saçma sapan bişey oluyor ve daha 4. sene var saçlarımı kısa geçireceğim bir yıl daha yani. uzayana kadar da düzgün tutmam lazım sağa yatırıp. ama saçlar uzunken yapmam lazım bu yön değiştirme işini kısa kestiremem

• Birader ayni sorun bende de var ama ben karsidan bakan kisiye gore sag bana gore sol tarafa yatmasini istiyorum ama sac koklerimin cikis yonu bana gore sag tarafa dogru aynaya bakincada simetrik gosterdigi icin sanki bana gore sol tarafa gibi yatirmis gozukuyor cok iyi gorunuyorum gercekte tam tersi gorunuyorum ama cozumu var mi bilmiyorum buyuk ihtimallede yok dogustan geliyor malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz geldiği zaman veya evin sıcak ise bunu yap bu şekilde saçımı istediğim şekle alıştırmıştım;

Elini ıslat ve saçına sür biraz nemlendir ama tamamen ıslatma daha sonra istediğin şekli ver bozulunca tekrar aynısını tekrarla bir süre sonra saçın alışacaktır.

Örnek olarak bu saç şekline benzer bir saç şeklim var:

saçlarımın yönünü nasıl değiştiririm ?
  • tabela koy.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.