Şimdi Ara

Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
17.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?

durum ne beyler flaşlı güneş ışıklı ve normal şekilde ışıklı fotolar bunlar.Saçlarımın uzunluğu 7- 8 cm civarı ve tepe kısmımındaki böyle bir yer var.Saçlarım uzun ve o bölgenin dönme bölgesi oldugu için mi öyle yoksa saçlar gg mi ? Saçı uzun olan arkadaşlar ssle desteklerse çok sevinirim.

edit :hocam 2 3 günde bir yıkıyorum saçımı ve zaten 1 günde yağlanıyor.yağlığken ve duşta her elimi attığımda geliyor ama duştan sonra 10 15 çekişte 1 saç teli ya geliyor ya gelmiyor.Özellikle o tepe noktasından zorla acıtarak çekiyorum gelmiyor nasıl anlamadım :( Bu arada yakşaık 8 ay önce 5 numara vurdumdum o zamandan beri hiç elletmedim saça.Uçtan falan aldırmadım .Bakımsızlığın falan etkisi olmuş mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonherk -- 28 Mart 2018; 22:30:48 >

• up beyler neden yazmıyorsunuz
  • Forumda çok kel var herhalde kimse yazmadığına göre

İyi iyi saçların sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • bax azerbeycandan galib seni operemmmmmmmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halaycibasi -- 14 Mart 2018; 16:0:51 >
  • 6 yıldır TEMA'da gönülüm böle erozyon görmedim.Ağaçlandırma şart .
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Ciddi cevap verir misin hocam ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak kardeşim meşgul edip sinirlendirme insanları iyisin işte ne kelliği?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jonherk J kullanıcısına yanıt
    Kuş yuvası gibi duruyor ortası uzun saç sevmem zaten

Bu da benim tarzım 3 No biraz önce kestirdim

[simage]
    Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?
    [/simage]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kel koyimde imama gel
  • up
  • aklıma beyinsiz reis geldi :D
  • Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?

Yeni ss geldi arkadaşlar flaşla çektim.Normal mi sizce saçım 7 8 cm ve yatık bir şekilde tepeden böyle
    dostum seyrek gibi saçın kısa tutarsan o açıklık belli olmaz.Saç şeklide etken tabi
  • hocam normalde zaten dışardan belli olmuyor bu aralar saçım biraz döküldüğü için merak edip çektim.Sadece uzunken orası sabah uyandıgımda saçlarım yağlanıp ayrıldıgı için beyaz gözüküyor 1 2 arkadaşım dedi oran niye öyle diye. kısayken hiç diyen olmadı zaten
  • Şimdi iyi duruyor ama, yaş 25 ve üstü olduğunda dökülecek gibi duruyor. Önlem alman gerekiyor.
  • nasıl önlemler hocam
  • Dökülür bu saç

Stresten uzak dur. Düzenli uyku ve beslenmene dikkat et.

Kan değerlerini her daim kontrol ettir. Fazla mastürbasyon yapma. Su içmeyi ihmal etme.

Haftada bir saçına doğal yağlar ile masaj yap. Pahalı şampuanlardan uzak dur. Onların yerine doğal defne sabunu kullanabilirsin.

Saçını her gün düzenli tara ve fön makinesinden uzak dur.
  • Saçımın tepe kısmının durumu nasıl ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.