Şimdi Ara

Saçıma nasıl şekil verebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu konudan müzdaribim sıkıntı çekiyorum lütfen yardım edin öncelikle saçlarım orta boyutta aşırı uzun değil ve sert yapısı var ayrıca çok zor şekil alan bir saç, Saç Kurtuma Makinesi ile kurutup tarakla şekil vermeye çalışıyorum ama afedersiniz boktan birşey oluyor ve bir daha düzeltemiyorum çok kötü bir şekil alıyor her neyse bu tarz bir saçı nasıl yapabilirim Saç Spreyi kullanmadım daha önceden ve Jölede ömrümde en fazla 5-6 defa kullanıştırım pek yanaşmıyorum Jöleye Saç Spreyi almam şartmı bu tarz saç için ve elle kurutmanın daha iyi olduğunu duydum bu saçı nasıl yapabilirim?Saç öyle kalsın istiyourm hani rüzgar, mzügar görünce saniyesinde karma, karışık oluyor nasıl böyle tutabilirim?
     Saçıma nasıl şekil verebilirim?

• lordima89 kullanıcısına yanıt
    Sacına izlet kendi kalkar zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Em onu.
  • Saçını uzun tut iyi bir kuaföre git. Sen bu işin erbabısın bana yakışanı yap de. 50 lira ver tamamsın. Bir günlük ama.

Diğer türlü apaçi gibi oluyorlar sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 3 Kasım 2014; 21:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az miktarda wax kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Abi hemen dalgaya vuruyorsunuz vallahi çok lazım bu saç şekillendirme bana be.
  • Sacin uzun dik olmasini istiyorsan ya sacin Lisa olacak yada kimyasala boy kanka bunlar kazma civi gibi civi gibi sak sak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Abi hemen dalgaya vuruyorsunuz vallahi çok lazım bu saç şekillendirme bana be.

Saçınızı nasıl sekillendireceginizi görmek için lütfen DH Premium alınız.

< Bu mesaj DH Premium Gold kullanılarak atilmamistir. >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

az miktarda wax kullan

Wax ne oluyor kardeşim nasıl kullanılır bir zararı varmıdır yıkayınca felan çıkarmı? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneweet

Sacin uzun dik olmasini istiyorsan ya sacin Lisa olacak yada kimyasala boy kanka bunlar kazma civi gibi civi gibi sak sak

Kardeşim böyle olsun istiyorum işte resimdeki gibi.
    saç şekillendirmeye yarıyor kardeşim al ufak birşey dene beğenmezsen kullanmazsın.Saçlarını yıka kurula sonra ellerine çok az sürüp saçlarına sür.Akşam yatmadan yıkaman gerekiyor saç dökülmesi yapıyormuş.
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim yani dışarı çıkacağın zaman kullan diyorsun denemekte fayda var sevgilim bu tarz saçları seviyor bende hiç becerikli olmadığım için gereksinim duydum eyvallah kardeşim çok saol.
  • Hergün adam akıllı bu işten anlayan bir berbere git fön çektir hem izle hemde saçların alışsın belli bir süre sonra kendin halledersin.
    Önemli değil dostum
  • dostum saçının çok sert yapısı varsa o resimdeki gibi olmaz. ancak kaliteli wax ve iyi bir fön çekerek güzel bir hale getirebilirsin. waxın zararı vardır ama gece yatarken saçını yıkarsan fazla zararı olmaz.
  • Benimde aynı sorun var saçlar çok sık benim

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

dostum saçının çok sert yapısı varsa o resimdeki gibi olmaz. ancak kaliteli wax ve iyi bir fön çekerek güzel bir hale getirebilirsin. waxın zararı vardır ama gece yatarken saçını yıkarsan fazla zararı olmaz.

Şkeil verdikten sonra bu halde kalması için sprey kullan demişti kuzenlerim böyle yapmammı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

Hergün adam akıllı bu işten anlayan bir berbere git fön çektir hem izle hemde saçların alışsın belli bir süre sonra kendin halledersin.

Kardeşim hergün saç yapmak için 50 TL verirsem yandım vallahi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

Hergün adam akıllı bu işten anlayan bir berbere git fön çektir hem izle hemde saçların alışsın belli bir süre sonra kendin halledersin.

Kardeşim hergün saç yapmak için 50 TL verirsem yandım vallahi.

5 liraya fön çektiriyorduk lisedeyken 4-5 sene önce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

dostum saçının çok sert yapısı varsa o resimdeki gibi olmaz. ancak kaliteli wax ve iyi bir fön çekerek güzel bir hale getirebilirsin. waxın zararı vardır ama gece yatarken saçını yıkarsan fazla zararı olmaz.

Şkeil verdikten sonra bu halde kalması için sprey kullan demişti kuzenlerim böyle yapmammı gerekiyor?

sprey saçın daha uzun aynı şekilde kalması için kullanılabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.